Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Dobrý den, hledám někoho zkušeného (s pevnými nervy), někoho kdo má teď čas, aby mi pomohl nahrát do PSP pár pluginů. Odměna bude v crdts. Buď napište sem a vysvětlení dále po ICQ/QIP: 411875549 Nashledanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 jen dodatečně maš tam i nějaky jiny pluginy ?? dost často se mi stává že se mi nezhodnou a tak někerý musim povipínat =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Žádný tam zatím nemám kromě dayvieweru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 a funguje ti ???? =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Hej restartoval jsem to natvrdo a plugin furt nejede. Normál v RECOVERY MENU ho mám, ale když ho zapnu tak nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pHe Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 já mam taky GEN-C.. normálně sem nahrál pluginy na kartu do |-seplugins nechal sem tam holej soubor s .txtčkem.. akorát vždycky u pluginů ve VSH.TXT nebo GAME.TXT sem musel občas připsat za cestu jedničku takže třeba ms0:/seplugins/PLUGIN.prx 1.. pak sem akorat spustil nejakou hru protoze pluginy se mi nezobrazujou v recovery menu.. nevim proč.. no a když sem hru vypnul tak plugin běžel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Hele ty crdts stále platí, plugin v PSP mám, ale když ho zapnu tak nic. Nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 prosimtě a ty tam máš ten chickhen stěma farebnejma obrazkama ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ne, s těma vajíčkama...ChickHEN R2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 no tak si to zkus stahnout odsud : http://www.edisk.cz/stahni/80804/seplugins.rar_4.47KB.html je to muj upload a jen ro zobal a CELOU TU SLOZKU SEPLUGINS si hod na kartu misto ti tvoji (a jestli ti nejde ani tohle tak nevim) a az to tam das, tak jeste resetni psp a nepis sem, ze ti nenabehne chickhen :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Vyřešeno LOCK! Rendas mi pomohl a odměna je jeho. Edit: LOCK admini. Je to vyřešené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Crashíčeq
Dobrý den,
hledám někoho zkušeného (s pevnými nervy), někoho kdo má teď čas, aby mi pomohl nahrát do PSP pár pluginů. Odměna bude v crdts. Buď napište sem a vysvětlení dále po ICQ/QIP: 411875549
Nashledanou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
35 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts