Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Frontier Online

tekken90

Recommended Posts

Platformy: Xbox 360

Monster Hunter Frontier Online Fees Include Xbox Live Gold Membership

Monster Hunter Frontier Online, originally made for PCs is coming to the Xbox 360 this summer. If you want to play it you’ll have to pay monthly fees, but Capcom and Microsoft came up with a clever deal.

Famitsu reports from the event, players need to purchase Hunter Life Course Coupons to log online. Each ticket costs 1,400 yen ($15) and is good for 30 days of Monster Hunter Frontier Online plus 30 days of Xbox Live Gold. On PCs, Monster Hunter Frontier Online costs 1,400 yen alone. Basically, Microsoft is giving away free Xbox Live Gold with every Monster Hunter Frontier Online subscription. Expect to see a lot more Japanese Xbox 360 owners logging on to live this summer.

http://www.youtube.com/watch?v=TKsavfk3C5g&feature=player_embedded

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlasim s pigim , jenze jim de asi zase o podelany prachy a z live se da vytriskat vic penez ( PSN je zadarmo takze cena live navysuje cenu toho kuponu) a zaroven kdyz to obsahuje live tak to je mozna pro nekoho celkem vyhodny .A 270 se mi za mesic zda celkem dost .

Odkaz ke komentáři

Já bych klidně i ty 300,- měsíčně obětoval protože tahle hra je zatím nejlepší RPG co jsem kdy hrál (a že RPG hraju furt)....... Když to bylo na Wii tak jsem to celkem pochopil, ale že to dali jen na XBOX a na PS3 ne je podle me podfuk, jelikož MH začínalo na SONYm, ale tady se to nevyřeší takže to víc řešit nebudu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu