tekken90 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Platformy: Xbox 360 Monster Hunter Frontier Online Fees Include Xbox Live Gold Membership Monster Hunter Frontier Online, originally made for PCs is coming to the Xbox 360 this summer. If you want to play it you’ll have to pay monthly fees, but Capcom and Microsoft came up with a clever deal. Famitsu reports from the event, players need to purchase Hunter Life Course Coupons to log online. Each ticket costs 1,400 yen ($15) and is good for 30 days of Monster Hunter Frontier Online plus 30 days of Xbox Live Gold. On PCs, Monster Hunter Frontier Online costs 1,400 yen alone. Basically, Microsoft is giving away free Xbox Live Gold with every Monster Hunter Frontier Online subscription. Expect to see a lot more Japanese Xbox 360 owners logging on to live this summer. http://www.youtube.com/watch?v=TKsavfk3C5g&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 No to si snad dělají srandu ne :o a co PlayStation 3 na to se jako nemyslí? Nebo je to jen tah Microsoftu na větší prodej xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 souhlasim s pigim , jenze jim de asi zase o podelany prachy a z live se da vytriskat vic penez ( PSN je zadarmo takze cena live navysuje cenu toho kuponu) a zaroven kdyz to obsahuje live tak to je mozna pro nekoho celkem vyhodny .A 270 se mi za mesic zda celkem dost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ubec nechápu včem si tahle hra získlala japonce ... Mě tohle RPG vůbec nechytlo a na xko nekoupim ...platit gold a ještě měsíční poplatky to mě ani nenapadne .. na ps3 by byla jiná situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Já bych klidně i ty 300,- měsíčně obětoval protože tahle hra je zatím nejlepší RPG co jsem kdy hrál (a že RPG hraju furt)....... Když to bylo na Wii tak jsem to celkem pochopil, ale že to dali jen na XBOX a na PS3 ne je podle me podfuk, jelikož MH začínalo na SONYm, ale tady se to nevyřeší takže to víc řešit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zase moc nešilte... je to jen konverze 3 roky starý hry na PC xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zase moc nešilte... je to jen konverze 3 roky starý hry na PC xD To nevadí, ale místo PS3 to vydávají na xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.