Alluminium Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Caw chci se zeptat mam flashle PSP 3004 PB s verzi 5.03 MHU stahl jsem si nejake hry z PSX na PSP napr. Spyro 1 ale nejela mi ta hra kdyby nekdo vedel co s tim tak mi pls dejte vedet:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 V jakým jsi to měl formátu? Kde jsi to měl nakopírovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alluminium Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 EBOOT.PBP a nakopiroval jsem to do PSP/Game/Spyro 1/EBOOT.PBP v PSP mi to normalne najelo ale kdyz jsem to chtel spustit tak se to zaplo ale pak jse mi psp cele vyplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 EBOOT.PBP a nakopiroval jsem to do PSP/Game/Spyro 1/EBOOT.PBP v PSP mi to normalne najelo ale kdyz jsem to chtel spustit tak se to zaplo ale pak jse mi psp cele vyplo zkus popsloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alluminium Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 zkus popsloader muzu mit prosbu jestli s timto programem pracujes a mas ho v PC tak jestli by jsi mi ho sem nahral nebo hodil naky link....(sem lama) nechce se mi hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Mrkni sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 POPSloader plugin pro tvoji verzi CFW není. Dej si do PSP 5.03GEn-C a zkus hru znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alluminium Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 popsloader plugin pro tvoji verzi cfw není. Dej si do psp 5.03gen-c a zkus hru znova diky moc funguje to vsechno Jeste prosba neznate nejaky converter z PSX her do PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alluminium Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 jo ta stranka s ikonkama ti nefunguje, kterou pouzivas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alluminium
Caw chci se zeptat mam flashle PSP 3004 PB s verzi 5.03 MHU stahl jsem si nejake hry z PSX na PSP napr. Spyro 1 ale nejela mi ta hra kdyby nekdo vedel co s tim tak mi pls dejte vedet:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.