Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

sami-brick ??

dinoss

Otázka

Recommended Posts

• 0
co si s nim delal zes briknul?

Já jsem si ho koupil přes AUKRO. Dnes přišlo a hned tohle... hrál jsem tekkena a potm jsem ho vypnul. Za chvíli jsem za PSP zapnul a chtěl jsem se podívat na jeden díl červenýho trpaslíka, ale ten se pustil jenom kousek uvodní nadpis a potom to udělalo nějkaou chybu tak jsem myslel, že to je nějaký divný díl... pustím další a zase! TAk ho vypnu PSP no a potom už se nazaplo! TAk jsem ho dal do sítě no a už ho nemůžu zapnout!! :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Pokud rikas, zes PSP normalne zapnul a pak neslo, tak je to divny. To bude chyba jinde, brick samozrejme pouze pri zasahu do flash pameti /downgrade, upgrade, zmena xbm, ikon atd./ Pokud si nic z toho nedelal, tak to brick nebude. Ja osobne si pak myslim, ze ten prodavajici na aukru o teto chybe vedel. Dobre by bylo, kdybys napsal, jakou chybu ti to vyhazovalo. Pokud mas zarucak, vyreklamuj, ale pak hrozi, ze ti tam nahrajou novsi fw, kterej nedowngradnes

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud rikas, zes PSP normalne zapnul a pak neslo, tak je to divny. To bude chyba jinde, brick samozrejme pouze pri zasahu do flash pameti /downgrade, upgrade, zmena xbm, ikon atd./ Pokud si nic z toho nedelal, tak to brick nebude. Ja osobne si pak myslim, ze ten prodavajici na aukru o teto chybe vedel. Dobre by bylo, kdybys napsal, jakou chybu ti to vyhazovalo. Pokud mas zarucak, vyreklamuj, ale pak hrozi, ze ti tam nahrajou novsi fw, kterej nedowngradnes

No tak to PSP je starší takže mi tam novější FW nenahrajou! Ale ted jsem PSP normálně zapnul a běží!! Hraju tekkena :wohow: ... ale mám strach ho vypnout!! Myslítě, že to mohlo být málo nabité nebo co?? :blink:

Odkaz ke komentáři

• 0
jeste jeden napad mam ktery by mohl vyresit tvuj problem

budes mit spatny kontakt podle me na baterce tak to zkus necim poradne vycistit ty kontakty a pak by to mozna melo jet nebo koupit novou baterku...

No taky možnost... ale taky to může třeba být v FW, tak ho možná přeinstaluju no uvidíme jdu vyzkoušet to s tou baterkou

Odkaz ke komentáři

• 0
jeste jeden napad mam ktery by mohl vyresit tvuj problem

budes mit spatny kontakt podle me na baterce tak to zkus necim poradne vycistit ty kontakty a pak by to mozna melo jet nebo koupit novou baterku...

a nebo rovnou koupit novy PSP:D..nee..tohle je hodne divny, to se tady urcite nikomu nestalo..byt tebou, jestli mas zaruku, tak to bez vyreklamovat, ale pak si asi uz ISA nezaparis
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu