dinoss Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Dobrý den, mám problém s PSP. Když ho chci zapnout tak normálně posunu posuvné tlačítko power, rozsvítí se zeleně chvíli svíti a pak zhasne a PSP je pořád vypnuté! Nejde ani recovery menu ! :cry: Prosím pomožte :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 není to semibrick ale brick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 No jo no jasnej BRICK :-( Co si delal? DG? Nemas nahodou vyb. baterku? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 co si s nim delal zes briknul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 co si s nim delal zes briknul? Já jsem si ho koupil přes AUKRO. Dnes přišlo a hned tohle... hrál jsem tekkena a potm jsem ho vypnul. Za chvíli jsem za PSP zapnul a chtěl jsem se podívat na jeden díl červenýho trpaslíka, ale ten se pustil jenom kousek uvodní nadpis a potom to udělalo nějkaou chybu tak jsem myslel, že to je nějaký divný díl... pustím další a zase! TAk ho vypnu PSP no a potom už se nazaplo! TAk jsem ho dal do sítě no a už ho nemůžu zapnout!! :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 No tak to bez reklamovat ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Pokud rikas, zes PSP normalne zapnul a pak neslo, tak je to divny. To bude chyba jinde, brick samozrejme pouze pri zasahu do flash pameti /downgrade, upgrade, zmena xbm, ikon atd./ Pokud si nic z toho nedelal, tak to brick nebude. Ja osobne si pak myslim, ze ten prodavajici na aukru o teto chybe vedel. Dobre by bylo, kdybys napsal, jakou chybu ti to vyhazovalo. Pokud mas zarucak, vyreklamuj, ale pak hrozi, ze ti tam nahrajou novsi fw, kterej nedowngradnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Pokud rikas, zes PSP normalne zapnul a pak neslo, tak je to divny. To bude chyba jinde, brick samozrejme pouze pri zasahu do flash pameti /downgrade, upgrade, zmena xbm, ikon atd./ Pokud si nic z toho nedelal, tak to brick nebude. Ja osobne si pak myslim, ze ten prodavajici na aukru o teto chybe vedel. Dobre by bylo, kdybys napsal, jakou chybu ti to vyhazovalo. Pokud mas zarucak, vyreklamuj, ale pak hrozi, ze ti tam nahrajou novsi fw, kterej nedowngradnes No tak to PSP je starší takže mi tam novější FW nenahrajou! Ale ted jsem PSP normálně zapnul a běží!! Hraju tekkena :wohow: ... ale mám strach ho vypnout!! Myslítě, že to mohlo být málo nabité nebo co?? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 hm myslim že si ho měl jenom vybity :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 hm myslim že si ho měl jenom vybity :roll: to by mu nesvítila kontrolka :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 to je teda divny..ale povedlo se povedlo.. btw:nemusis rikat dobry den..to je tady etika neplati.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 to je teda divny..ale povedlo se povedlo..btw:nemusis rikat dobry den..to je tady etika neplati.. Myslíte, že to můžu normalně vypnout?? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 tet sem si spomel ze nedavno se mi stalo to samy blikala zelena k. a neslo zapnout trvalo to asi pul minuty a pak slo normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 tet sem si spomel ze nedavno se mi stalo to samy blikala zelena k. a neslo zapnout trvalo to asi pul minuty a pak slo normalne to se mi taky stalo...ani nevim proč.......ale neměl sem problém to zapnout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Jo... ale mně to trvalo nejmín půl hodiny!! :( TAk nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 kravina by byla to nevypnout :D a mozna vim kde byla chyba nedal jsi to do spanku a pak nedrzels dlouho Power? to by se pak vyplo a napodruhe by to jelo od zacatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 vzdyt to nic neresi, i tak by se mu melo PSP normal zapnout, on ho nejdriv nerozjel, ja PSP vetsinou do sleep nedavam ale takovyto problem jsem zatim dikyohu nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 to Malcolm: No tak to je klidně možný..., ale stejně mi to příde divný!! Protože jsem ho večer vypnul, že to vyskouším a zase jsem ho ¨nemohl zapnout!! :( Dám ho do nabíječky tak na pět minut a zase jede v poho.. Nemůže být něco s baterkou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 neměls to jenom přeplí v pohotovostním režimu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 neměls to jenom přeplý v pohotovostním režimu ? Já nevím co to je... :ziped: mám ho doma jka jsem psal cca půl dne! Takže co to je a jak se to zapíná?? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 TAk se to zase stalo... hraju tekkena ten se sekne a ted zase nic nejde!! :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 tak sa uz na tekkena vyser !!!!!!!! a stahni si ineho..mozno je nejaka chyba v nom EDIT// a nema sa nahodou volat tema SEMI-BRICK ??? a ne SAMI BRICK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 jeste jeden napad mam ktery by mohl vyresit tvuj problem budes mit spatny kontakt podle me na baterce tak to zkus necim poradne vycistit ty kontakty a pak by to mozna melo jet nebo koupit novou baterku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 jeste jeden napad mam ktery by mohl vyresit tvuj problembudes mit spatny kontakt podle me na baterce tak to zkus necim poradne vycistit ty kontakty a pak by to mozna melo jet nebo koupit novou baterku... No taky možnost... ale taky to může třeba být v FW, tak ho možná přeinstaluju no uvidíme jdu vyzkoušet to s tou baterkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 jeste jeden napad mam ktery by mohl vyresit tvuj problembudes mit spatny kontakt podle me na baterce tak to zkus necim poradne vycistit ty kontakty a pak by to mozna melo jet nebo koupit novou baterku... a nebo rovnou koupit novy PSP:D..nee..tohle je hodne divny, to se tady urcite nikomu nestalo..byt tebou, jestli mas zaruku, tak to bez vyreklamovat, ale pak si asi uz ISA nezaparis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Já nemám záruku!! Mám to z AUKRA a ten chlápek co mi ho prodal říká, že s tim nic nebylo prý! TAk nevím co mám dělat... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dinoss
Dobrý den, mám problém s PSP. Když ho chci zapnout tak normálně posunu posuvné tlačítko power, rozsvítí se zeleně chvíli svíti a pak zhasne a PSP je pořád vypnuté! Nejde ani recovery menu ! :cry: Prosím pomožte :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts