dinoss Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Dobrý den, mám problém s PSP. Když ho chci zapnout tak normálně posunu posuvné tlačítko power, rozsvítí se zeleně chvíli svíti a pak zhasne a PSP je pořád vypnuté! Nejde ani recovery menu ! :cry: Prosím pomožte :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 savoval si s tym tekkenom? ak ano ked ti nabehne PSP zmaz ten save Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 savoval si s tym tekkenom? ak ano ked ti nabehne PSP zmaz ten save Jo to taky vyzkouším.. jde downground FW 3.40 oe- A na 3.40 oe -A ?? Nebudy s tím problém ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Jo to taky vyzkouším.. jde downground FW 3.40 oe- A na 3.40 oe -A ?? Nebudy s tím problém ? Cos to napsal? :blink: 3.40OE-A je snad stejný jako 3.40OE-A ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 13, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 hm a skousels vydelat memory stick ? Vydelej ho a zapni psp bez nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dinoss Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 to jedy: No je to to samý, ale jestli s tím nebudou probléme s too samého na to "samé" a navíc když se někdy to PSP samo vypne... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 to jedy: No je to to samý, ale jestli s tím nebudou probléme s too samého na to "samé" a navíc když se někdy to PSP samo vypne... :(podle me je na howno baterka nebo naky kontakty...fw bych rek ze todle nedela bude problem nekde v technice..ale kde.? to newim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 takovych problemu bylo me se najednou vyplo psp a jsem ha zap a pak vypl a chtel ho nahodit a rozsvitila se kontrolka a pak zhasla dal jsem to do nabijecky zapnul bez baterky pak tam dal baterku a od te doby zatim nic se podobnyho nestalo (musim zaklepat na stul) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dinoss
Dobrý den, mám problém s PSP. Když ho chci zapnout tak normálně posunu posuvné tlačítko power, rozsvítí se zeleně chvíli svíti a pak zhasne a PSP je pořád vypnuté! Nejde ani recovery menu ! :cry: Prosím pomožte :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts