Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

BETA MooTooSNAKE v GU!!!!

mootoo

Recommended Posts

Tak sa to podarilo konecne som dokoncil svoje prve homebrew plne behajuce pod grafickym rozhranim.

Co je hotovo:

-Menu

-Zvuky

-volba obtiaznosti

-animacia hada

Co dorobim:

-Zvuky

-Menu plne v grafike

-Pause screen

-evidencia score

(zatial)

Program bezi na vsetkych OE FW!!!

INSTALL: rozbalte snake.rar do PSP/GAME/ alebo do PSP/GAME150/ podla toho kde mate nastavene Kernel150.

Pobavte sa a budem rad ked bude nejaky komentar :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

hele mootoo, dnes sem si stahnul toho snake a nasel sem tam dve chyby. Skoušel sem nahrát co nejvyší skore a nekdo u 800 mi uplne stuhlo PSP a ani sem nestihel udelat screen. No a tá druhá chyba, pustil sem znovu tu hru a zjevilo se jablíčko hned na kraji a ten had ho nechcel snist, skousel sem ze vsech smeru a nic. Jinak ten zvuk když to polkne je supr :D

Odkaz ke komentáři

hele mootoo, dnes sem si stahnul toho snake a nasel sem tam dve chyby. Skoušel sem nahrát co nejvyší skore a nekdo u 800 mi uplne stuhlo PSP a ani sem nestihel udelat screen. No a tá druhá chyba, pustil sem znovu tu hru a zjevilo se jablíčko hned na kraji a ten had ho nechcel snist, skousel sem ze vsech smeru a nic. Jinak ten zvuk když to polkne je supr :D

ja mel 800+ a neseklo se mi to, asi jenom proste zatuhlo :) jinak zvuk fakt supr, bylo by jeste dobry udelat nakej zvuk pri narazu, pac se to vzdycky hned rozjede a nez se zorientuju tak naboura znova :)

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

mozem na to pozret celkom sa mi paci ten tvoj navrh :D ono je to ale dost zlozite a vyzaduje si to kompletny prepis kodu co sa stara o pohyb a vykreslenie hada hlavne ide o miesta kde sa ten had bude lamat ja som to tiez chcel robit tak nejak podobne ale som bol lenivý a pouzil som vlastne stareho snejka :D

EDIT: ked dokoncime z dave-om pokra tak na 100 percent sa do toho pustim .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu