Mock Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Zkouším nahodit chicken nejde .. až po 50sátým to udělá kartu jsem už 2x preformatoval mam fw 5.03 2004 slim ..co mám udělat? a nebo je o kartou no psp?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 na jak velke karte to zkousis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Všechny typy jak nahodit ChcikHEN jsou v návodu... http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 4gb karta.... omlouvám se mám vlastně mhuspeed3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Pro MHUSped platí to samý jako pro ChciKHEN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Ať zkouším co zkouším teď už mi to nende nahodit Jo a když dám restore psp to default settings smazou se me veci ? Teď jsem zkusil návod pro chicken a jelo napoprvé Znovu to udělalo.. co stím nejde to nějak nahodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Všechny typy jak nahodit ChcikHEN jsou v návodu... http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 .... pokud budeš dělat vše podle návodu, pojede ti to, stačí číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 všechno až na restore to default settings sem udělal a pořád nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jenže restore to default settings je dost podstatná věc, se potom nediv, že nejde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 A co to vlastně udělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Hodí ti to PSP do původního nastavení .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Tak z tohohle jsu už na nervy proč to teď nejde?ani po restore to default settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Možná brácha najel omylem do recovry menu .. a co si tam dělal.. teď jsem si to nahodil způsobem Na mhuspeed čili 2 obrázek...jinak když sem tam zkusil dát způsob sjed dolů.. tak nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wannawall Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 v návodu je, že máš počkat až zmizí options... hele já mam psp 2010 a tam čekat nesmíš... klikneš a jak se ti objeví složka, tak dáš doprava a sjedeš dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mock
Zkouším nahodit chicken nejde .. až po 50sátým to udělá kartu jsem už 2x preformatoval mam fw 5.03 2004 slim ..co mám udělat? a nebo je o kartou no psp?díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.