Mirra Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2006 Diky moc :) taky me to mohlo napadnout se vyskrabat na tu plosinu :oops: . Citovat
atry Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2006 Mirra napsal: Diky moc :) taky me to mohlo napadnout se vyskrabat na tu plosinu :oops: . ...sem ti to psal hned v prvni reakci na tvuj zasek :) ... :wink: Citovat
Prédátor Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 Já mám menší problém hned po začátku.Zasekl jsem se hned v Bolivii v místnosti kde musim zmáčknou tri čtverce v podlaze.Po bokách je viďet zablokovanej otočnej mechanismus a vpředu dveřě.Jeden z těch čtverců v podlaze zatížim bednou kterou na něj natahnu,ale další dvě bedný jsou dole a nevim jak je dostat nahoru.Dole je takový kamen podlohlý z jedné strany je podložen bednou.Prosím poraďte co mám dělat. Citovat
atry Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 atry napsal: Mirra napsal: Mam problem potreboval bych poradit jak vyresit mistnost. Kdyz do ni prijdete tak naproti nahore jsou dvere ktere se nejspis otevrou :-) , pred sebou , vlevo aji v pravo jsou velky "dlazdice" (ctvrce) na ktery kdyz stoupnu tak se odblokuje mechanizmus (vlevo nebo vpravo) na zdi , ctverec predemnou ma snahu otevrit dvere. V mistnosti jsou 3 kostky jedna na urovni ctvercu a 2 o neco niz + takova "hompacka" (asi slouzi na staveni ctvercu na sebe). Nejspis kostkama musim zatizt vsechny 3 ctverce a pak se mi otevrou dvere , ale nevim jak ty 2 mam dostat nahoru (asi tou hompackou) , ale jak to netusim. Chtel jsem na to prijit sam ale uz nemam dost sil :( . Je to nekde na zacatku hry asi 1 procento :oops: . ..nasunes bednu dolu n houpacku a na druhej konec houpacky skocis zezhora...tadaaaaa...a bednu to vyhodi na horni patro...a mas to... ..uz se tro tu resilo...staci si precist predchozi strany :wink: Citovat
Prédátor Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 atry napsal: atry napsal: Mirra napsal: Mam problem potreboval bych poradit jak vyresit mistnost. Kdyz do ni prijdete tak naproti nahore jsou dvere ktere se nejspis otevrou :-) , pred sebou , vlevo aji v pravo jsou velky "dlazdice" (ctvrce) na ktery kdyz stoupnu tak se odblokuje mechanizmus (vlevo nebo vpravo) na zdi , ctverec predemnou ma snahu otevrit dvere. V mistnosti jsou 3 kostky jedna na urovni ctvercu a 2 o neco niz + takova "hompacka" (asi slouzi na staveni ctvercu na sebe). Nejspis kostkama musim zatizt vsechny 3 ctverce a pak se mi otevrou dvere , ale nevim jak ty 2 mam dostat nahoru (asi tou hompackou) , ale jak to netusim. Chtel jsem na to prijit sam ale uz nemam dost sil :( . Je to nekde na zacatku hry asi 1 procento :oops: . ..nasunes bednu dolu n houpacku a na druhej konec houpacky skocis zezhora...tadaaaaa...a bednu to vyhodi na horni patro...a mas to... ..uz se tro tu resilo...staci si precist predchozi strany :wink: Jo já jsem to zkoušel a už jsem to uělal.Boužel jsem to asi přehlédnul :oops: . Citovat
.:Lord@Freeze:. Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 ja to hral na pc takze sem to udelal na poprve :) Citovat
wotawik Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 ...hele nevite kde bych mohl tuhle hru sosnout?...diky..:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.