Mirra Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 Diky moc :) taky me to mohlo napadnout se vyskrabat na tu plosinu :oops: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 Diky moc :) taky me to mohlo napadnout se vyskrabat na tu plosinu :oops: . ...sem ti to psal hned v prvni reakci na tvuj zasek :) ... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Já mám menší problém hned po začátku.Zasekl jsem se hned v Bolivii v místnosti kde musim zmáčknou tri čtverce v podlaze.Po bokách je viďet zablokovanej otočnej mechanismus a vpředu dveřě.Jeden z těch čtverců v podlaze zatížim bednou kterou na něj natahnu,ale další dvě bedný jsou dole a nevim jak je dostat nahoru.Dole je takový kamen podlohlý z jedné strany je podložen bednou.Prosím poraďte co mám dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Mam problem potreboval bych poradit jak vyresit mistnost. Kdyz do ni prijdete tak naproti nahore jsou dvere ktere se nejspis otevrou :-) , pred sebou , vlevo aji v pravo jsou velky "dlazdice" (ctvrce) na ktery kdyz stoupnu tak se odblokuje mechanizmus (vlevo nebo vpravo) na zdi , ctverec predemnou ma snahu otevrit dvere. V mistnosti jsou 3 kostky jedna na urovni ctvercu a 2 o neco niz + takova "hompacka" (asi slouzi na staveni ctvercu na sebe). Nejspis kostkama musim zatizt vsechny 3 ctverce a pak se mi otevrou dvere , ale nevim jak ty 2 mam dostat nahoru (asi tou hompackou) , ale jak to netusim. Chtel jsem na to prijit sam ale uz nemam dost sil :( . Je to nekde na zacatku hry asi 1 procento :oops: . ..nasunes bednu dolu n houpacku a na druhej konec houpacky skocis zezhora...tadaaaaa...a bednu to vyhodi na horni patro...a mas to... ..uz se tro tu resilo...staci si precist predchozi strany :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Mam problem potreboval bych poradit jak vyresit mistnost. Kdyz do ni prijdete tak naproti nahore jsou dvere ktere se nejspis otevrou :-) , pred sebou , vlevo aji v pravo jsou velky "dlazdice" (ctvrce) na ktery kdyz stoupnu tak se odblokuje mechanizmus (vlevo nebo vpravo) na zdi , ctverec predemnou ma snahu otevrit dvere. V mistnosti jsou 3 kostky jedna na urovni ctvercu a 2 o neco niz + takova "hompacka" (asi slouzi na staveni ctvercu na sebe). Nejspis kostkama musim zatizt vsechny 3 ctverce a pak se mi otevrou dvere , ale nevim jak ty 2 mam dostat nahoru (asi tou hompackou) , ale jak to netusim. Chtel jsem na to prijit sam ale uz nemam dost sil :( . Je to nekde na zacatku hry asi 1 procento :oops: . ..nasunes bednu dolu n houpacku a na druhej konec houpacky skocis zezhora...tadaaaaa...a bednu to vyhodi na horni patro...a mas to... ..uz se tro tu resilo...staci si precist predchozi strany :wink: Jo já jsem to zkoušel a už jsem to uělal.Boužel jsem to asi přehlédnul :oops: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 ja to hral na pc takze sem to udelal na poprve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 ...hele nevite kde bych mohl tuhle hru sosnout?...diky..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.