kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Caute tak jake bude vase vysvedceni? Ja sem v osme tride a bude to asi takto: Cestina 2 Dejak 2 Ajina 2- o 4 body pisemka a mel bych za jedna:cry: Zemak asi 1 Fyzika 2 Prirodak 1 Chemie 2 Frajina 2 Matika 3 -to mi hodne stve snad si to pristi pololeti opravim pac sme meli mocniny a to byla hodne blba latka a co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Já vždycky propadal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 prvák...pamatuju si jen ty nejhorší :D matika - 4 elektronika - 4 zbytek 3,2,1...odborný předněty(kvůli kretým tady sem - USW,ASW, PVA, IKT....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 to je zase téma tvl -občanka 1 -tělák 2 -matika 5 ostatní předměty za 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 to je zase téma tvl-občanka 1 -tělák 2 -matika 5 ostatní předměty za 4 no tak sem radsi nechod a uc se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 7 dvojek ... Občanka :-x, čeština, ajina, fyzika, chemie, dějepis, přírodopis. Jinak jedničky :D //EDIT: Jsem v devítce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Caute tak jake bude vase vysvedceni?Ja sem v osme tride a bude to asi takto: Cestina 2 Dejak 2 Ajina 2- o 4 body pisemka a mel bych za jedna:cry: Zemak asi 1 Fyzika 2 Prirodak 1 Chemie 2 Frajina 2 Matika 3 -to mi hodne stve snad si to pristi pololeti opravim pac sme meli mocniny a to byla hodne blba latka a co vy? tak sem radši nechod a běž se učit mocniny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 tak sem radši nechod a běž se učit mocniny! tak tohle bylo trapny:dozey: ja se je ucil ale proste byly tezky omg ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 no tak sem radsi nechod a uc se... tak tohle bylo trapny:dozey: ja se je ucil ale proste byly tezky omg ...... Ty woe celej tenhle topic o vysvětčení je tak trochu Trapnej nemyslíš , to je snad každýho věc co měl za známky , a ještě někoho buzerovat tím at sem nechodí a radši se učí je vidět že tvůj věk mluví ze vše :roll::roll::roll: další stupidní téma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 i kdybyste měli pravdu tak ste všichni mimo topic a bez problému bych vás mohl okartovat tak držte hubu :dozey: 4 trojky, 6 dvojek a 4 jedničky :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 6 dvojek - cestina,matika,fyzika,vytvarka (:lol:),prirodopis,chemie .. sem v devitce.. :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Jsem ve čtvrťáku a nevím co mám za známky na vízo, protože jsem dnes nešel do školy, ale jak tak nad tím dumám, měl bych poprvé za celé 4 roky na střední mít vyznamenání, což je úplně divné, protože jsem to nejvíc za ty roky sral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 No tak já mam pět 2 a pak jenom jedničky .. a jsem v 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Matika- 4 Fyzika- 4 čtyři trojky , tři dvojky a co mě potěšilo praxe 1 :-D Druhák obor Elektrikář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Tak já mám 2 trojky matika, čeština. 6 dvojek a zbytek jedničky :) Jinak devátá třída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 no tak sem radsi nechod a uc se.... Nemám důvod se učit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Nemám důvod se učit ;) no to te ani nevemou pod lopatu vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 no to te ani nevemou pod lopatu vis? myslis? udelam třeťák se 4kama a dostanu uplně stejnej papír jako kdybych měl samý 1 ;) takže čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 kubo, nevim, jak je to u vas, ale tady u nas berou na gympl se 4.. Sice nemas moc dobre predpoklady, ale vemou te.. takze o lopatu bych obavy nemel :D EDIT: 2 dvojky - Chemie, Dějepis ..jinak same 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 myslis? udelam třeťák se 4kama a dostanu uplně stejnej papír jako kdybych měl samý 1 ;) takže čau. Podfuck3r - to samozřejmně není pravda Jinak jsem ve druháku ( Střední škola odborné přípravy ) Obor - Mechanik Elektronik. Chování - 1 CJ - 2 AJ - 2 OBN (občanka) - 1 MAT - 4 FYZ - 3 TEV (tělocvik) - 2 ZAE (základy elektrotechniky) - 2 ELN (elektronika) - 2 ELM ( elektrické měření )- 4 CIT ( číslicová technika ) - 1 IT ( informatika ) - 4 Praxe - 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Podfuck3r - to samozřejmně není pravda Jinak jsem ve druháku ( Střední škola odborné přípravy ) Obor - Mechanik Elektronik. Chování - 1 CJ - 2 AJ - 2 OBN (občanka) - 1 MAT - 4 FYZ - 3 TEV (tělocvik) - 2 ZAE (základy elektrotechniky) - 2 ELN (elektronika) - 2 ELM ( elektrické měření )- 4 CIT ( číslicová technika ) - 1 IT ( informatika ) - 4 Praxe - 2 ne? tak mě to vysvětli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 dvojky, trojky, ale propadam z matiky, jsem v prvaku na elektro, docela zahul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jelikož jsem už 5 let ze školy out, tak jsem dneska žádné vízo nedostal :cry: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jelikož jsem už 5 let ze školy out, tak jsem dneska žádné vízo nedostal :cry: :D Taktéž.. Nicméně známky některých jsou otřesný. Koukejte ze sebou něco dělat. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ne? tak mě to vysvětli... jako ze se se 4 nedostanes na vysokou skolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.