Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Nic težkého dát hs se sniperem i přes půl mapy...takže s tímto bych tu moc nemachroval

Machruju tu snad blbečku ?! :roll:

On napsal, že dal dvě hedky broknou, tak mu tu píšu, že to neni nic extra, že to jde i snipou. Poté se mě zeptal, jestli jsem to dokázal, tak jsem odpověděl, že jo. Takže příště si přečti celý topic a ne jen jeden příspěvek. :dozey:

btw.: není nic těžkého dát snipou no-zoom double headshot přes půl mapy ?! hádal bych se :dozey:

Odesláno
dal bys obe na jednu ránu???nwm proč seš tk blbe naladenej...ja sem si myslel ze tohle je pokec snad ne?

Jasně, v poho, nic proti tobě nemam :D

Jen jsem napsal, že se chlubíš tim, jak si dal broknou hedku, to je to samý, jako bych dal kill semtexem :lol::lol:

Ale určitě to není špatný téma.. jednou jsem hrál proti českýmu klanu a na SaD jsem dal triplle :D

Jenom se rozběhli z respu a prd interventionem xD

sry za double post..

Odesláno
pls nepochopil sem jak se to instaluje, to prostě za sebou mám nahradit v program files a pak spustit ve steamu

podle toho jestli používáš Zero gear demo na MW2.

Jestli ne 1)ve steamu dej ''Moje hry'' a vedle aktivování hry je ''Přidat hru nepatřící do Steam'' tam dej procházet a vyber svůj stáhnutý Crack.

2) jestli používáš zerogear demo tk soubory nahraď v steam/steamapps/common/zerogeardemo/Server.:)

Odesláno
3K^;799729']Jasně' date=' v poho, nic proti tobě nemam :D

Jen jsem napsal, že se chlubíš tim, jak si dal broknou hedku, to je to samý, jako bych dal kill semtexem :lol::lol:

Ale určitě to není špatný téma.. jednou jsem hrál proti českýmu klanu a na SaD jsem dal triplle :D

Jenom se rozběhli z respu a prd interventionem xD

sry za double post..[/quote']

ufff....hele ty to hraješ na PSku???jaký to je? mě to příjde mnohem efektivnější než na PC, díky těm ovladačům

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu