gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Díky za rady, ale asi je to pasé. Ted mi napsal prodávajíci, že tam je FW6.20. Pak jedině nějakej flasher na downgrade, jo? Kolik si za takovou prácičku přibližně učtuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 To fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Je to tedy tak, že to musí udělat Flasher, nebo to jde doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Můžeš v pohodě koupit jakýkoli fatko a slimko (u novějších je neflashnutelná deska) a u psp 3k kupuj jen s fw do 5.03, z vyšším fw ho nekupuj, protože nejde flashnout tudíž si nezahraješ hry. Takže jak tady píšeš že to má fw 6.20, tak to nepůjde flashnout ->nekupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Můžeš v pohodě koupit jakýkoli fatko a slimko (u novějších je neflashnutelná deska) a u psp 3k kupuj jen s fw do 5.03, z vyšším fw ho nekupuj, protože nejde flashnout tudíž si nezahraješ hry.Takže jak tady píšeš že to má fw 6.20, tak to nepůjde flashnout ->nekupovat Počkat ale to je 2004 slim, tak to podle tebe půjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Záleží na tom,jaká tam je deska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 on napíše koupit s tvrdým Y omg...další chyby a chyby a nadává se mě,pak z něj vyleze,že PSP bude kupovat od kámoše,že nebude kupovat nový atd...takže si to radši vše pročti ty inteligentní čuráčku Přestaň se tady takhle vyjadřovat, nevím, co si o sobě myslíš, sám se chováš jako slušně řečeno neinteligentní jedinec a budeš ještě někoho poučovat.... A doufám, že za ten slovník dostaneš červenou, ale jak koukám na tvoje credits, tak to asi nebude jediný případ... :roll::!: A omlouvám se za OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 zajímalo by mě kolipak tomu malýmu češtinářovi je :-D sry za OT,ale nemůžu si to odpustit Pekne tu nadavas vsem do curaku ty demente ale sam mas napsano kolipak misto kolik pak hlavne ze se chovas jako pan dokonaly a poucujes je tu jestli je spravne koupyt nebo koupit :dozey: nepis uz sem radsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 víš co,já to pišu hovorově...ale to dement nepochopí...a na nějakou pojebanou červnou kartu seru...ať mi to daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Záleží na tom,jaká tam je deska... Tu desku poznám jak? Někde pod tou baterii, to číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Díky za rady, ale asi je to pasé. Ted mi napsal prodávajíci, že tam je FW6.20. Pak jedině nějakej flasher na downgrade, jo? Kolik si za takovou prácičku přibližně učtuje? ja flasher jsem, a za downgrade si neberu nic...kdyz chce po me nekdo down rovnou mu to za 200 flashnu... jestli jsem te pobral dobre tak to je slim... tak esli je koupeny do konce roku 09 ses v klidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Je kupovaný přesně před rokem. Takže nemusim ani študovat co má za desku? Odkážeš mě na přesný návod pro tuto verzi, abych si zahrál, díkec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Tu desku poznám jak? Někde pod tou baterii, to číslo? desku poznáš bud ze rozebereš psp a podíváš se na desku nebo se podíváš na krabici a nebo se podíváš pod baterii http://i29.tinypic.com/2w4durk.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 desku poznáš bud ze rozebereš psp a podíváš se na desku nebo se podíváš na krabici a nebo se podíváš pod bateriihttp://i29.tinypic.com/2w4durk.png Jasný a teda které desky muž nejdou? Ptám se chválně v tomhle vlákně at nezasírám nějaký důležitější, tak sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Jasný a teda které desky muž nejdou?Ptám se chválně v tomhle vlákně at nezasírám nějaký důležitější, tak sorry... http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Pro novější PSP Slim od září 2008 - jedná se o PSP se základní deskou TA-088v3 - zde je možnost použít tzv. ChickHEN + CFWEnabler / 5.03 GEN, ale pouze do FW. max. 5.03 !! Snížení FW na 5.03 není u této verze PSP možné ! Takže když to bude tahle deska a majitel upgr na 6.20, tak už to nejde vrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Pro novější PSP Slim od září 2008 - jedná se o PSP se základní deskou TA-088v3- zde je možnost použít tzv. ChickHEN + CFWEnabler / 5.03 GEN, ale pouze do FW. max. 5.03 !! Snížení FW na 5.03 není u této verze PSP možné ! Takže když to bude tahle deska a majitel upgr na 6.20, tak už to nejde vrátit? Bohužel ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 7X, 8A/B - plnohodnotný CFW 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 8D - zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 Takže jedině když bude pod baterkou 7X nebo 8A/B bych měl šanci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Kluci, pls poradte dementovi. At vím na co si mám dát pozor. Mám sice domluvený jednou slimko, který jde flash na 100%, ale dneska bych měl vyzvednout jedno pro kámoše a nechci mu donest něco co nepůjde flašnout. Takže vím že je to 2004 slim, koupený na konci 2009, upgradovaný na 6.20. Co musí mít za desku aby to šlo aspon prez Flashera? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Kluci, pls poradte dementovi. At vím na co si mám dát pozor. Mám sice domluvený jednou slimko, který jde flash na 100%, ale dneska bych měl vyzvednout jedno pro kámoše a nechci mu donest něco co nepůjde flašnout.Takže vím že je to 2004 slim, koupený na konci 2009, upgradovaný na 6.20. Co musí mít za desku aby to šlo aspon prez Flashera? Díky to rozhodně neber, protože to bude mít neflashovatelnou desku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 to rozhodně neber, protože to bude mít neflashovatelnou desku To víš na 100%? Takže které ty desky jsou neflešnutelné. Co budou mít pod baterkou? PS: jsem debil, je rok starý, takže kupovaná na začátku 09, nebo konec 08... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V.r.a.h Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Lidi kupuju si zitra psp a nechapu spousteni a nespusteni her diky fw 5.03. Muzete mi to pleas vysvetlit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 furt dokola :coolgun: TOPIC PRO ZAČÁTEČNÍKY : http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 a ke spuštění ISO her bude potřeba tohle : http://console-forum.net/showthread.php?t=79048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.