Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Záloha profilů na PS3?

pluhín

Otázka

Otázečka.

Při kompletní záloze se zálohují i profily všech uživatelů?

Jak jsem prohledal fórum , tak prý zůstávají akorát ve vnitřní paměti PS3.

Jde o to , že když mi odejde PS3 a mám v ní asi 10 uživatelů a ke každému mám přiřazenou hru ze store , samozřejmě formou výměny, jestli je pak nějaká možnost v případě , že se profily nezazálohují ty hry k těm profilům nějak asociovat.Myslím tím vytvořením stejného jména Profilu/Uživatele.Nebo o ně prostě příjdu?Už jsem jednou měl PS3 na reklamaci a měl jsem tam pouze sebe a účet od kámoše,takže nebyl problém si to od něj znovu stáhnout. Teď jich mám víc a už si samozřejmě nepamatuju od koho a co jsem si stáhl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jasně. Ale pokud tě postihne YLOD nebo , prostě konzoly už nezapneš ,tak je nemožný je deaktivovat.

Takže , je nějaký jiný způsob jak je natáhnout do např. nové konzole s kompletní zálohou na ext.disku? Nebo by stačilo vytvořit ty uživatele znovu , zadáním jen stejného názvu/jména toho konkrétního profilu?

Odkaz ke komentáři

• 0

jojo, máš pech. Hesla jsou nepřenosná. Dokonce ani když kompletně přenášíš data z jednoho PS3 do druhého (položka DATA TRANSFER v system sett.), tak je budeš muset zadávat znova. Při data transfer se přenese naprosto všechno (narozdíl od backup utility), jen ne ty zatracené hesla...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ono samozřejmě jde taky o to , že když jsme si měnily mezi sebou hry na PSN , tak si udělali hned nová hesla , to je jasný.Ale chápu to tak , že když chci aby mě ty hry fungovaly , musím se pod tím uživatelem přihlásit ještě s jeho iniciálama (email + heslo) ještě na PSN.Opravte mě jestli se mýlím.Jestli to jde alespoň takhle, tak by se teda stačilo s těma lidma akorát domluvit a požádat je o jejich přístup. údaje.

Odkaz ke komentáři

• 0
jojo, máš pech. Hesla jsou nepřenosná. Dokonce ani když kompletně přenášíš data z jednoho PS3 do druhého (položka DATA TRANSFER v system sett.), tak je budeš muset zadávat znova. Při data transfer se přenese naprosto všechno (narozdíl od backup utility), jen ne ty zatracené hesla...

Chtěl jsem se zeptat, data transfer se musí asi dělat z plně funkční konzole co? Já měl právě YLOD a oprava nevyšla, něco se zvrtlo takže de zapnout, ale restart menu je všechno co z toho dostanu, mám tam víc účtů co jsem měnil, ale

stačilo by mi deaktivovat aspoň ten můj, jenomže jestli to dobře chápu tak ten můj slot nezachráním.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud "restart menu" myslíš servisním módem, kde jsou položky (1. restart system, 2. restore default atd.), tak se obávám, že máš smůlu. S tou deaktivací bych ti poradil spíš napsat přímo do Sony (stačí email na PS3 support - dá to práci je vygooglovat, ale pokud bys chtěl, možná je mám někde uložené). Myslím, že pokud jim tam dáš info o tvém účtu, heslo a korektní mail, nebude pro ně problém ti účet deaktivovat...

Chtěl jsem se zeptat, data transfer se musí asi dělat z plně funkční konzole co? Já měl právě YLOD a oprava nevyšla, něco se zvrtlo takže de zapnout, ale restart menu je všechno co z toho dostanu, mám tam víc účtů co jsem měnil, ale

stačilo by mi deaktivovat aspoň ten můj, jenomže jestli to dobře chápu tak ten můj slot nezachráním.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu