jarekb Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Mohli byste mně poradit, jestli se Rock Band: The Beatles dá hrát bez kytary nebo s kytarou na Guitar Hero? Možná se ptám na špatném místě, v tom případě se omlouvám předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Jojo dá se hrát - mám to a funguje dobře - jedu na to i Rock Band 2. Ale předpokládám, že máš nějakou novější verzi toho Guitar Hero resp. kytary - tak cca 1-1,5 roku nazpět maximálně. Jinak cross tabulka je zde http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/ ale jsou tam jenom starý hry - novější tam chyběj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slu012 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 a dají se hrát uplně bez kytary? ... zajímá mě rock band a nebo nějaký guitar hero. Chtěl bych některou s těchto her zkusit ale nemám kytaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 a dají se hrát uplně bez kytary? ... zajímá mě rock band a nebo nějaký guitar hero. Chtěl bych některou s těchto her zkusit ale nemám kytaru. Na pc to jde, prostě jen mačkáš na klávesnici. Na wiimote určitě budeš mačkat 1,2 + - atd. Prodává se na to nástavec, jako kytara,kterej vede na tyhle nějaký tlačítka. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarekb Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Rock band beatles na mě křičí, že chce zapojit nějaký USB mikrofon a nedá se to bez toho spustit - máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdasx Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Rock band beatles na mě křičí, že chce zapojit nějaký USB mikrofon a nedá se to bez toho spustit - máte s tím někdo zkušenost? Když nemáš připojenou kytaru tak to chce aspoň připojit mikrofon jinak to nejde hrát :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misakzly Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Když nemáš připojenou kytaru tak to chce aspoň připojit mikrofon jinak to nejde hrát :-( Mám taky otázku, půjde mikrofon v druhým USB, když v prvním je HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mulen1468625257 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Mám taky otázku, půjde mikrofon v druhým USB, když v prvním je HDD? Jo. Ale sežeň si mikrofon s podporou karaoke, nejlépe ten, co se přímo prodává jako příslušenství k Wii. A otázka: Mám GH: Metallica a je tam kytara s pozměněnym faceplatem a nejde poznat která z těch v tabulce to je. Určitě je shodná s jednou z nich, ale nevim kterou. Nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 je shodná s tou první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Zdravim.Chtěl bych koupit kytaru se kterou bych mohl hrát jak guitar hero tak rock band beatles.Poradíte někdo.Píšete že Rock Band Beatles chce zapojit aspon mikrofon do Usb ale jak pozná že máte zapojenou kytaru když je bezdrátová a Wiimote se do ní vloží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdasx Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Ahoj, existují stránky kde jsou rozepsané hry od Rockbandu a Activisionu a na nich je kompatibilita jejich s ovladači těch druhých. Já mám například kytaru z Guitar Hero - Metallica a funguje mi bez problému v Rockband 2 , Rockband - Beatles , Lego Rockband , Green Day Rockband. Určitě bych nekupoval nějaký noname kytary z aukra apod. Není zaručeno že to bude chodit se všema hrama. Jinak doporučuji stránku http://www.guitarherostore.cz/ Je to neoficiální dovozce. Ceny mají slušné a prodávají sety které se u nás nedají vůbec sehnat. Jenom musíte mít trpělivost s dodávkou, někdy jim to trvá docela dlouho než něco dodají , někdy i měsíc. Po zkušenostech bych řekl že na bubny je to větší zábava ale není na škodu mít oboje, jak kytaru tak bicí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Díky moc za vyčerpávající odpověd!Ten obchod je opravdu dobrej!Prosím mám ještě dotaz myslíš že tu kytaru zvládne i můj 8 letý syn?Moc ji chce ale všude píšou že je vhodná od 12 let tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdasx Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Ahoj, pro děti je nejlepší lego rock band, jsou tam kratší písničky a méně not na hraní. Má 7 letá dcera to jen tak tak zvládne. Syn 10 hraje na easy skoro bez problémů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Nemáte někdo Lego Rock band?nemůžu to na netu sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdasx Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Zkus tohle http://thepiratebay.org/torrent/5175328/[WII]Lego_Rock_Band_[PAL].rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 tak záleží jak má velkou ruku ikdyž na easy to neni zábava a ten obchod taky doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda3 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdravím, nevíte jak je to s kompatibilitou bicích? Jesli například bicí z rock band mi budou fungovat na hrách guitar hero nebo naopak jesti bici z gyutar hero fungou na rock band? Chtěl bych si jedno z toho koupit, ale právě tak ať to má co největší využití. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.