*Dave* Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Tak sem se rozhodl že těm kterým se líbí Star skin a chce mít full verzi LockInfa, tak jsem udělal návod jak obejít trial verzy. 1. Cydia > Search > LockInfo (stáhneme nainstalujeme) 2. V iphone aktivujeme SHH a spustíme v PC WinSCP 3. SSH spustíme a připojíme se do rootu IP zadáme z SBSettings Port: 22 Přihlašovací jméno: root heslo: alpine file protocol: SCP Připojíme se do rotu, mělo by nás to připojit do private/var/root, odsud odejdeme do původní složky a najedeme do složky /tmp do složky překopírujeme soubor stack.deb, který je v příloze stack.deb si ve složce /var označíme a stiskneme CTRL+T, otevře se nám příkazový řádek, do kterého napíšeme: dpkg -i /tmp/stack.deb proběhne jakýsi proces, který trvá cca 10s. Zavřeme příkazový řádek, stack.deb smažeme ze složky /var a restartujeme iPhone, nyní, když najedeme do Nastavení > LockInfo nemělo by nám to hlásit trial verzy... :) Jinak jedná se o starší verzy LockInfa, takže Vám Cydia bude ukazovat aktualizaci, pokud nechcete tento postup dělat znovu tak neaktualizujte ! ničemu by to nepomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobek92 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Stačí si přidat repo xsellize.com a stáhnout cracked lockinfo :-) než takovýhle crcání.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tak jsem dal na tvoji radu a stáhnul cracknutou verzi... rozhodně nedoporučuju nikomu stahovat cracklou verzi. V základu je možná funkční, ale nedostaneš na ní žádnej plugin, takže je na houby a tak akorát zmrví celej iphone. Jdu zkusit to "crcání", když už mam iphone v troubě, abych věděl, jestli to má po restoru význam... Update: Tak jsem došel k závěru, že nejnovější verze je nejlepší, a spokojit se se starší moc nejde... takže kdybyste někdo měl cracknutou (.dep) verzi LockInfa (2.1.0.12), tak ji sem prosím dejte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 nejspis jsi zkousel jen od zsellize :P .. ja spis doporucuji cracked deb z cydii,je to full a jednoduse instalovani. Ono staci si stahnout ten soubor co je nahore,pak to dat do iphone,pres iFile to nainstalovat,jednoduse,rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ten stack.deb mi to nějak necracknul, ale i tak, pochopil-li jsem to správně, pak to downgraduje z té verze, kterou mám nainstalovanou, na nějakou starší... Stejně má lockinfo dost nedostatků a třeba způsob čtení rss a obecně ta otočná stránka mi vadí, když je ve fullscreenu, ve starší verzi byla jen mezi panely hodin a odemknout. Stejně tak zalagovanost při více otevřených lištách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.