Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem se rozhodl že těm kterým se líbí Star skin a chce mít full verzi LockInfa, tak jsem udělal návod jak obejít trial verzy.

1. Cydia > Search > LockInfo (stáhneme nainstalujeme)

2. V iphone aktivujeme SHH a spustíme v PC WinSCP

3. SSH spustíme a připojíme se do rootu

unbenanntr.jpg

IP zadáme z SBSettings

Port: 22

Přihlašovací jméno: root

heslo: alpine

file protocol: SCP

Připojíme se do rotu, mělo by nás to připojit do private/var/root, odsud odejdeme do původní složky a najedeme do složky /tmp

unbenannt3j.jpg

do složky překopírujeme soubor stack.deb, který je v příloze

stack.deb si ve složce /var označíme a stiskneme CTRL+T, otevře se nám příkazový řádek, do kterého napíšeme: dpkg -i /tmp/stack.deb

unbenannt4l.jpg

proběhne jakýsi proces, který trvá cca 10s.

Zavřeme příkazový řádek, stack.deb smažeme ze složky /var a restartujeme iPhone, nyní, když najedeme do Nastavení > LockInfo nemělo by nám to hlásit trial verzy... :)

Jinak jedná se o starší verzy LockInfa, takže Vám Cydia bude ukazovat aktualizaci, pokud nechcete tento postup dělat znovu tak neaktualizujte ! ničemu by to nepomohlo :)

• 5 weeks later...
Odesláno

Tak jsem dal na tvoji radu a stáhnul cracknutou verzi... rozhodně nedoporučuju nikomu stahovat cracklou verzi. V základu je možná funkční, ale nedostaneš na ní žádnej plugin, takže je na houby a tak akorát zmrví celej iphone.

Jdu zkusit to "crcání", když už mam iphone v troubě, abych věděl, jestli to má po restoru význam...

Update: Tak jsem došel k závěru, že nejnovější verze je nejlepší, a spokojit se se starší moc nejde... takže kdybyste někdo měl cracknutou (.dep) verzi LockInfa (2.1.0.12), tak ji sem prosím dejte. Díky

Odesláno

Ten stack.deb mi to nějak necracknul, ale i tak, pochopil-li jsem to správně, pak to downgraduje z té verze, kterou mám nainstalovanou, na nějakou starší...

Stejně má lockinfo dost nedostatků a třeba způsob čtení rss a obecně ta otočná stránka mi vadí, když je ve fullscreenu, ve starší verzi byla jen mezi panely hodin a odemknout. Stejně tak zalagovanost při více otevřených lištách...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu