penthaler Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Video1: http://ds.ign.com/dor/objects/965792/dawn-of-heroes/videos/dawnheroes_ds_downgoesgiant_101609.html Video2: http://ds.ign.com/dor/objects/965792/dawn-of-heroes/videos/dawnheroes_ds_itsadragon_101609.html Info: http://ds.ign.com/objects/965/965792.html RLS DATE: 23. brezen 2010 Strategie s prvky RPG... Dle grafiky to vypada velmi obstojne, ale bude to stejne i s ovladanim a hratelnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 at zije hnusna 3D grafika. nechapu proc vsude tlaci 3D, kdyz DS na to nema. treba takove Final Fantasy Tactics A2 je radost pro oci i ve 2D. meli to udelat stejne i tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Kdyz si ctu svuj predchozi prispevek, musim se sam sobe trosku smat :) Je fakt ze v tech trailerech z prvniho prispevku ta hra nevypada moc hezky, na youtube to vypada lepsi. Mozna je to mensim obrazem, nebo to vylepsili...no brzy se uvidi, ma to vyjit 25. 5. 2010 a podle traileru to nevypada zase tak nejajimave, jak jsem si puvodne myslel... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Grafika povedená ale bojím se té hratelnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Už je romka? někdo vyzkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Zatim nikde nic, ale cekej, cekej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 at zije hnusna 3D grafika. nechapu proc vsude tlaci 3D, kdyz DS na to nema. treba takove Final Fantasy Tactics A2 je radost pro oci i ve 2D. meli to udelat stejne i tady. Přesně tak! Oni se snad bojej, že si hráč řekne, "to není ve 3D, to je zastaralý, to nechci", ale tak to není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Proč hnusná 3D grafika, vždyť FF IV,Dementium II nebo třeba očekávaný golden sun, ty sou pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 vydani bylo posunuto na 1. 8. 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Po nekolikatem posunuti vydani hra uz konecne oficialne vysla. Zatim jsem ji jeste nikde nevidel. Nicmene z reakce hracu co si ji uz koupili jsem se docetl ze to neni moc dobra hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tak už je to venku.Myslím že pře 3D versus 2D byla spravedlivě rozřešena :-) Na 2D spodním displeji totiž hru hrajete a na horní 3D se jen díváte.Sice mám pocit, že ta 3D grafika je tam jen proto, že na spodním displeji téměř nepoznáte jakou jednotku máte vybranou.Animace můžou být stokrát hezké, ale po pár soubojích asi začnou nudit.Co se týče hratelnosti(mám nahráno zatím jen asi hodinu hry)to není špatné.Testováno na DSTT s poslední aktualizací a funkční.Jaký máte názor na tuhle hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Tak jsem to taky vyzkousel, zatim jsem ve druhe bitve, ale moc me to nevzalo. Bude to casem zajimavejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 No, rozroste se ti parta, můžeš si najímat nové hrdiny a kombinovat tak s jejich ability, ale jinak je to zatím stále stejné.No ještě tomu dám šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 http://www.nds9.com/nds_games/Strategy/5220___Dawn_of_Heroes__USA__24210.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.