Jeekey Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Udajne uz poslali vsichni, ted koukam na ucet a mam tam pripsanou platbu pouze od MEDVED89.Takze snad tam zitra budou od zbytku. Misto maca1997 dostal misto Jeekey. Pzn: Bankovni styk funguje ponekud jinak, nez si predstavuje CHceVvy, ze v nedeli vecer posle penize a v pondeli rano je mam na uctu. Kdo to poslal v patek (medved89), tak to doslo, kdo to poslal pres vikend (zbytek), tak to je stejne, jako by to poslal dneska dopoledne. tipuju že dneska nebo zítra ti to přijde odemě doufam že od ostatních taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Udajne uz poslali vsichni, ted koukam na ucet a mam tam pripsanou platbu pouze od MEDVED89.Takze snad tam zitra budou od zbytku. Misto maca1997 dostal misto Jeekey. Pzn: Bankovni styk funguje ponekud jinak, nez si predstavuje CHceVvy, ze v nedeli vecer posle penize a v pondeli rano je mam na uctu. Kdo to poslal v patek (medved89), tak to doslo, kdo to poslal pres vikend (zbytek), tak to je stejne, jako by to poslal dneska dopoledne. Posilal jsem to o vikendu, rajfka je relativne rychla, za to mBank neni moc rychlik, kazdopadne penize uz jsou prevedeny, zitra to tam budes mit snad na 100%. Doufam, ze se ti povede nakup, moji embosovanou mastercard z rajfky mi us store nebere... nevim kde delam chybu, jinak totiz krom sony funguje vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tak výborně peníze jsou už odesláne Qay už to záleží jen na tobě držím palce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved89 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 super ta 20:00 budu netrpelive cekat na udaje:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 už se těším, kdyžtak napište i vaše nicky na PS3 nějaké PSN jdou hrát po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Takze penize dorazili od vsech, sice od zalozeni tematu stoupnul dolar asi o padesatnik, ale co uz. Takze prosim, aby zde dnes ve 20:00 byli vsichni online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved89 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 zdarec lidi cekam tu od ted na ty udaje:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jako medved taky jen jsem se chtěl zeptat jak to funguje ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Udaje rozeslany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 nemůžu se přihlásit kdyžtak stahuje se to i když se z účtu odhlásíte ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jak se nemuzes prihlasit? Jestli se to stahuje, kdyz se odhlasis netusim. Nedelal bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 no píše mi to že se nemůžu přihlásit na účet protože tam někdo je to musím teda čekat nebo se mám bát ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Nevim. Normalne bys mel byt schopen si v PS3 zaregistrovat dany ucet, prihlasit se do nej, prejit do Download Management k jiz stahlym/koupenym vecem a stahovat. A je podle me jedno, jestli to medved zrovna dela taky. Kazdopadne v dobe od 20:01 - 20:18 (mezi poslanim udaju, kdys byl online a prispvekem, ze ti to nejde) ti to slo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ne mě to právě nejede že vůbec, vím co pak dělat na US účtu normálně jsem jediný co nejde je se přihlásit protože tam někdo je, takže to bude postupně ? prostě 2 lidi na jedne účet nemůžou že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Taky se neprihlasim, holt si pockam. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved89 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 mam vse stazeno!diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jojo to já taky, jinak kladné itradery dávejte jen uživately Qay protože ten obchodoval s penězmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 sorry za vícepříspěvek ale nejdemi to nevíto co stím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved89 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 máš vytvořenej novej účet na playstationu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Včera jsem se od 23:00 do 00:00 připojil vše stahul a vše bylo v pořádku. Takže zatim spokojenost doufam že i tobě se to brzo podaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 já si udělal novej účet, pak jsem najel na PSN a tam jsem zadal normáln US a že bydlím v US a nebo jak mám vytvořit ten US účet hned ? Jinak tam mám své jméno dám odhlásit zadám údaje a píšemito nějaký kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Rozlisuj PS3 account a PSN account! Nezakladej novy PSN account, ale k novemu uctu v PS3, kdyz se chces prihlasit do PSN, tak tam mas moznost vytvorit novy PSN account nebo pouzit jiz existujici account. Dej tedy pouzit jiz existujici account, kde zadas ty udaje - login a heslo! Nemel bys vubec nikde zadavat, ze jsi USA a mas US account, to se po zadani tech udaju udela samo, podle toho, co jsem zadal ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak jak si dopadl povedlo se ti to nakonec zprovoznit nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Já mám vše stažený a funkční, tak zas někdy u nějákého baličku :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 jojo povedlo se a kdyžtak se domlouváme na nový balíček tak kdyžtak pište nývrhy co by jste chtěli za hry, já bych docela chtěl flower a nějakou novinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.