Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kontrolka napájení červeně bliká

Jumík

Otázka

Hoja, mám asi 2 týdny koupenou PS3 Slim, hrál jsem na ní dohromady tak 8 hodin, dneska ji zapnu a hned po startu (asi po 2 vteřiných) začne kontrolka do zelený problikávat červeně a za dalších pár vteřin už bliká jen červeně a konzole nejede, v manuálu píší, že ten první a druhý stav indikuje přehřátí konzole, ale stane se to hned po startu a konzole je ze všech stran absolutně studená, teď tu sedím v mrazu s otevřeným oknem a pořád to stejný, nevíte co stím a nebo to rovnou reklamovat? Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Rovnou to reklamovat, nejspíš si dostal vadný kus.

S takto sofistikovanou elektronikou stejně nic nenaděláš, nehledě na to, že bys ztratil záruku a při takovémto problému prostě leda ta reklamace, vevnitř bude nejspíš nějaká vadná součástka, takže to vymění a vrátí ti ji. Slyšel jsem, že prý to zvládají celkem rychle, takže hodně štěstí a brzký návrat tvé PS3 přeji;).

Odkaz ke komentáři

• 0

Prodejce ti to musí vyreklamovat, on to taky pošle SONY - do autorizovaného servisu, ale o to už se nebudeš muset ty starat. Pokud to dáš přímo do autorizovaného servisu, tak tím pádem vynecháš toho prodejce a mohlo by to být i teoreticky o něco málo rychlejší, ale pokud nevíš, kde a jak, tak to dej prodejci a nedělej si s tím hlavu. On to musí vyreklamovat, nemůže ti říct, že si to máš sám poslat do servisu, tak praví zákon.

Odkaz ke komentáři

• 0

Bral bych servis spíš v okolí Brno, Olomouc ;-) Jinak kupoval jsem to v e-shopu, takže ještě to posílat poštou, sakra, já takový zarytý PCkář se kterým si umím poradit v každý situaci si koupím PS3 a hned se mi dojebe:-( Jinak v tom servisu stačí taky jen dodací list od prodejce?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu