Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

má tady někdo skušenosti s menšími škrábanci na Displeji?

milux

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
mam takový škrabanec a není to velká ríha, jen to jde vidět když je světlé pozadí je to něco jako kdybyste na ten displej nastřikali vodu tak takový to má effekt nevíte jak se toho zbavit? (kdosi psal že zubní pastou)

mám tam taky takovej jeden hnus...ale je to celkem hluboký....no asi si koupim new kryt !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

No, v oblasti PSP nejsem zrovna zkušený ale tento problém jsem řešil na několika mích "pdáčkách".Zubní pastu nedoporučuji jelikož výsledek je nulový, doporučuji koupit pastu na displej například displex. Pasta obsahuje hrubš "zrna" které rýhu vybrousí - takže se ztratí. Výsledek je velice dobrý a myslím si že za cenu cca 100Kč není co řešit :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
No, v oblasti PSP nejsem zrovna zkušený ale tento problém jsem řešil na několika mích "pdáčkách".Zubní pastu nedoporučuji jelikož výsledek je nulový, doporučuji koupit pastu na displej například displex. Pasta obsahuje hrubš "zrna" které rýhu vybrousí - takže se ztratí. Výsledek je velice dobrý a myslím si že za cenu cca 100Kč není co řešit :-)
co si skousel za znacku ja colgate a trochu to slo(minimalne ale slo)
Odkaz ke komentáři

• 0

Mne se podarilo paradne skrabnout psp hned asi treti den, ukazoval jsem slecne, kudy jit, vrazil jsem ji do ruky, psp ji vyletelo, v podstate jsem ji ho vyrazil z ruky a odrelo se o zip. Ale jeste, ze tak, mela ho na snursce, takze nespadlo na zem, coz by nejspis neprezilo... Ale kazdopadne je dost skrably... A kde se ten displax da koupit ? Nekde v kompech,maj to normalne ? dikes..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu