milux Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 mam takový škrabanec a není to velká ríha, jen to jde vidět když je světlé pozadí je to něco jako kdybyste na ten displej nastřikali vodu tak takový to má effekt nevíte jak se toho zbavit? (kdosi psal že zubní pastou)
0 PeterCent Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 mam takový škrabanec a není to velká ríha, jen to jde vidět když je světlé pozadí je to něco jako kdybyste na ten displej nastřikali vodu tak takový to má effekt nevíte jak se toho zbavit? (kdosi psal že zubní pastou) mám tam taky takovej jeden hnus...ale je to celkem hluboký....no asi si koupim new kryt !
0 Adam_Kalina Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 No, v oblasti PSP nejsem zrovna zkušený ale tento problém jsem řešil na několika mích "pdáčkách".Zubní pastu nedoporučuji jelikož výsledek je nulový, doporučuji koupit pastu na displej například displex. Pasta obsahuje hrubš "zrna" které rýhu vybrousí - takže se ztratí. Výsledek je velice dobrý a myslím si že za cenu cca 100Kč není co řešit :-)
0 DanDanDan Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 No, v oblasti PSP nejsem zrovna zkušený ale tento problém jsem řešil na několika mích "pdáčkách".Zubní pastu nedoporučuji jelikož výsledek je nulový, doporučuji koupit pastu na displej například displex. Pasta obsahuje hrubš "zrna" které rýhu vybrousí - takže se ztratí. Výsledek je velice dobrý a myslím si že za cenu cca 100Kč není co řešit :-)co si skousel za znacku ja colgate a trochu to slo(minimalne ale slo)
0 Adam_Kalina Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 co si skousel za znacku ja colgate a trochu to slo(minimalne ale slo) Já jich zkoušel několik, ale největší "efekt" měl displex...
0 Olaf Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Mne se podarilo paradne skrabnout psp hned asi treti den, ukazoval jsem slecne, kudy jit, vrazil jsem ji do ruky, psp ji vyletelo, v podstate jsem ji ho vyrazil z ruky a odrelo se o zip. Ale jeste, ze tak, mela ho na snursce, takze nespadlo na zem, coz by nejspis neprezilo... Ale kazdopadne je dost skrably... A kde se ten displax da koupit ? Nekde v kompech,maj to normalne ? dikes..
0 altichy Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 ja jich tam mam ale zatim to neresim tak pozdejs si koupim asi novy kryt
Question
milux
mam takový škrabanec a není to velká ríha, jen to jde vidět když je světlé pozadí je to něco jako kdybyste na ten displej nastřikali vodu tak takový to má effekt nevíte jak se toho zbavit? (kdosi psal že zubní pastou)
6 answers to this question
Recommended Posts