Smrtonos Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Jenom tak pro zajimavost musi byt na DG jenom nepatchvany GTA? Vcera jsem se tak projizdel demodiscem a vidim PSP udate 2.00. Mozna jsem lama ale nejde to pouzit misto gta na DG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 tak to asi nepude...mluví se o tom že to de jen s tímhle...ale je tam něco spešl...a mě to taky nešlo s demo discem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guma_S Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 ne to nende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 tak to asi nepude...mluví se o tom že to de jen s tímhle...ale je tam něco spešl...a mě to taky nešlo s demo discem v GTA je chyba v savu a proto se s ním může dělat DG..kdyby to šlo i s demo tak by za něj lidi nedávali takový prachy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 kdyby šlo tak se s tim děla dwg a neschani Gta za těžky prachy Edit: tekken zas musi byt dřiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 ok...tak to sem nevěděl a aspoň sem zas o něco chytřejší...dík tekene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 ja si myslim ze nasvete je urcite nejaka hra co ma taky takovou chybu jenom se o ni vubec nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Dan: takova hra asi neni co by byla tak rozšiřena A myslim že bylo vyzkoušeno hodně her než na to přišli a taky v novějšich hrách už to opravili I proto druhá verze Gta: Liberty city stories ktera ma up na 2.60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 neeeeeeeeeeeeneeeeeneeeeeeee to nepude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Smrtonos
Jenom tak pro zajimavost musi byt na DG jenom nepatchvany GTA? Vcera jsem se tak projizdel demodiscem a vidim PSP udate 2.00. Mozna jsem lama ale nejde to pouzit misto gta na DG?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts