narliza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 PS3 PlayStation Eye Nástupce EyeToy pro PlayStation 2 už přichází! Nová PlayStation Eye kamera pro herní konzoli PlayStation 3 se má na trhu objevit již v létě tohoto roku. Nová kamera PlayStation Eye funguje jako přijímač hlasu a zvuku, může tedy sloužit k online komunikaci i k hraní online her. Je specificky navržena také pro nové služby ne nepodobné YouTube a podobným, které budou fungovat v rámci PlayStation Home. PlayStation Eye Spolu s kamerou dostanete také software EyeCreate pro editaci videoklipů a audia. Kamera PlayStation Eye dokáže pracovat i za sníženého osvětlení a mikrofon umí potlačovat šum a sledovat kde je zdroj umístěn. Kamera dokáže zanamenávat video v rozlišení 320×240 až rychlostí 120 snímku za vteřinu, v rozlišení 640×480 až 60 snímku za vteřinu. Připojuje se přes USB2 a dokáže zaznamenávat i nekomprimované video. Kvalita obrazu je prý nesrovnatelná s EyeToy. Mezi první PS Eye kompatibilní hry patří SingStar (vyjde letos v létě), dále se objeví i stahovatelné PlayStation Network tituly jako třeba Snakeball (červenec). Pouze pro PS Eye bude určena hra Eye of Judgement, která vyjde letos na podzim. V budoucnu se pak objeví hry Eyedentify, Ember, Skyblue, Aqua Vita a Eye Play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Becks Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Už se těším jak u toho budu poskakovat jak retardovanej klokan :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 PS3 PlayStation EyeNástupce EyeToy pro PlayStation 2 už přichází! Nová PlayStation Eye kamera pro herní konzoli PlayStation 3 se má na trhu objevit již v létě tohoto roku. Nová kamera PlayStation Eye funguje jako přijímač hlasu a zvuku, může tedy sloužit k online komunikaci i k hraní online her. Je specificky navržena také pro nové služby ne nepodobné YouTube a podobným, které budou fungovat v rámci PlayStation Home. PlayStation Eye Spolu s kamerou dostanete také software EyeCreate pro editaci videoklipů a audia. Kamera PlayStation Eye dokáže pracovat i za sníženého osvětlení a mikrofon umí potlačovat šum a sledovat kde je zdroj umístěn. Kamera dokáže zanamenávat video v rozlišení 320×240 až rychlostí 120 snímku za vteřinu, v rozlišení 640×480 až 60 snímku za vteřinu. Připojuje se přes USB2 a dokáže zaznamenávat i nekomprimované video. Kvalita obrazu je prý nesrovnatelná s EyeToy. Mezi první PS Eye kompatibilní hry patří SingStar (vyjde letos v létě), dále se objeví i stahovatelné PlayStation Network tituly jako třeba Snakeball (červenec). Pouze pro PS Eye bude určena hra Eye of Judgement, která vyjde letos na podzim. V budoucnu se pak objeví hry Eyedentify, Ember, Skyblue, Aqua Vita a Eye Play. tak jsem si to vcera poridil a je to hezky udelane, kvalitni vyrobek...ale ty prvni "hry" z ps3 storu...no moc velka zabava to neni, zatim tedy pouzivam na chat + delani videii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Prague77:rikas teda ze nema smysl ty dve hry kupovat?ja jenom ze jsem si tu kamerku dneska taky poridil..tak abych vedel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 ani ne mam to taky, a je to opravdu jen na ozkouseni. Dele jak par minut u toho nevydrzis... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Jelikož mám PS3 zatim chvíli tak jsem čet a vyčet že v nějakým firmware přidávali kompatibilitu s PS2 periferiemi... Tak jsem tam píchnul EyeToy a co myslíte??? No paráda jak sviňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Jo, ale EyeToy není tak kvalitní :) ... Ale jinak dobrá zpráva, že se kvůli tomu nemusí kupovat nová periferie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buracek Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 tak jsem si to vcera poridil a je to hezky udelane, kvalitni vyrobek...ale ty prvni "hry" z ps3 storu...no moc velka zabava to neni, zatim tedy pouzivam na chat + delani videii prosím píšešže ji používáš na chat mě při připojení do chat roomu to napíše v rohu něco o NAT a nestihnu přečíst co píše a nejde mi chatovat nevíš kde by mohl být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 prosím píšešže ji používáš na chat mě při připojení do chat roomu to napíše v rohu něco o NAT a nestihnu přečíst co píše a nejde mi chatovat nevíš kde by mohl být problém aha tak to nepomuzu, zatim jsem "chatoval" pouze ve hrach. tam to jde automaticky. myslim ze je i nejake nastaveni v settings, tak koukni tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Prague77:rikas teda ze nema smysl ty dve hry kupovat?ja jenom ze jsem si tu kamerku dneska taky poridil..tak abych vedel ;) hele tak creatures features...jako za tak malo penez to mozna kup, da se to, ale cekal jsem vic. ted vysla i ta dalsi trilas of topoq a ta me docela bavi, tu dej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 jj mam tu kamerku a je to fakt dobra vec...jak me to pri burnoutu foti...a vsem to rozesila..no lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 jj mam tu kamerku a je to fakt dobra vec...jak me to pri burnoutu foti...a vsem to rozesila..no lol no vsem o rozesila kdyz si lama a ziskaj tvuj skalp takedownem:))) ale jako v poho, ten muj ksich se rozesila kazdou minutu:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buracek Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 aha tak to nepomuzu, zatim jsem "chatoval" pouze ve hrach. tam to jde automaticky.myslim ze je i nejake nastaveni v settings, tak koukni tam. vyřešeno více v NAT problém Díky http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=18006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šťastný Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Tak už mi přiletěla kamerka z USA a je to fakt bomba, obraz i zvuk jsou perfektní, pouze ty hry nic moc. Těším se na Bowling. Měli by s tím něco dělat. Nejvíc blbnu u akvárka a naháním rybičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.