narliza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2007 PS3 PlayStation Eye Nástupce EyeToy pro PlayStation 2 už přichází! Nová PlayStation Eye kamera pro herní konzoli PlayStation 3 se má na trhu objevit již v létě tohoto roku. Nová kamera PlayStation Eye funguje jako přijímač hlasu a zvuku, může tedy sloužit k online komunikaci i k hraní online her. Je specificky navržena také pro nové služby ne nepodobné YouTube a podobným, které budou fungovat v rámci PlayStation Home. PlayStation Eye Spolu s kamerou dostanete také software EyeCreate pro editaci videoklipů a audia. Kamera PlayStation Eye dokáže pracovat i za sníženého osvětlení a mikrofon umí potlačovat šum a sledovat kde je zdroj umístěn. Kamera dokáže zanamenávat video v rozlišení 320×240 až rychlostí 120 snímku za vteřinu, v rozlišení 640×480 až 60 snímku za vteřinu. Připojuje se přes USB2 a dokáže zaznamenávat i nekomprimované video. Kvalita obrazu je prý nesrovnatelná s EyeToy. Mezi první PS Eye kompatibilní hry patří SingStar (vyjde letos v létě), dále se objeví i stahovatelné PlayStation Network tituly jako třeba Snakeball (červenec). Pouze pro PS Eye bude určena hra Eye of Judgement, která vyjde letos na podzim. V budoucnu se pak objeví hry Eyedentify, Ember, Skyblue, Aqua Vita a Eye Play. Citovat
Becks Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2007 Už se těším jak u toho budu poskakovat jak retardovanej klokan :D :D :D Citovat
prague77 Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2007 narliza napsal: PS3 PlayStation EyeNástupce EyeToy pro PlayStation 2 už přichází! Nová PlayStation Eye kamera pro herní konzoli PlayStation 3 se má na trhu objevit již v létě tohoto roku. Nová kamera PlayStation Eye funguje jako přijímač hlasu a zvuku, může tedy sloužit k online komunikaci i k hraní online her. Je specificky navržena také pro nové služby ne nepodobné YouTube a podobným, které budou fungovat v rámci PlayStation Home. PlayStation Eye Spolu s kamerou dostanete také software EyeCreate pro editaci videoklipů a audia. Kamera PlayStation Eye dokáže pracovat i za sníženého osvětlení a mikrofon umí potlačovat šum a sledovat kde je zdroj umístěn. Kamera dokáže zanamenávat video v rozlišení 320×240 až rychlostí 120 snímku za vteřinu, v rozlišení 640×480 až 60 snímku za vteřinu. Připojuje se přes USB2 a dokáže zaznamenávat i nekomprimované video. Kvalita obrazu je prý nesrovnatelná s EyeToy. Mezi první PS Eye kompatibilní hry patří SingStar (vyjde letos v létě), dále se objeví i stahovatelné PlayStation Network tituly jako třeba Snakeball (červenec). Pouze pro PS Eye bude určena hra Eye of Judgement, která vyjde letos na podzim. V budoucnu se pak objeví hry Eyedentify, Ember, Skyblue, Aqua Vita a Eye Play. tak jsem si to vcera poridil a je to hezky udelane, kvalitni vyrobek...ale ty prvni "hry" z ps3 storu...no moc velka zabava to neni, zatim tedy pouzivam na chat + delani videii Citovat
barakoas Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2007 Prague77:rikas teda ze nema smysl ty dve hry kupovat?ja jenom ze jsem si tu kamerku dneska taky poridil..tak abych vedel ;) Citovat
6y Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2007 ani ne mam to taky, a je to opravdu jen na ozkouseni. Dele jak par minut u toho nevydrzis... ;-) Citovat
pego Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2007 Jelikož mám PS3 zatim chvíli tak jsem čet a vyčet že v nějakým firmware přidávali kompatibilitu s PS2 periferiemi... Tak jsem tam píchnul EyeToy a co myslíte??? No paráda jak sviňa... Citovat
GameEs Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2007 Jo, ale EyeToy není tak kvalitní :) ... Ale jinak dobrá zpráva, že se kvůli tomu nemusí kupovat nová periferie.. Citovat
buracek Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 prague77 napsal: tak jsem si to vcera poridil a je to hezky udelane, kvalitni vyrobek...ale ty prvni "hry" z ps3 storu...no moc velka zabava to neni, zatim tedy pouzivam na chat + delani videii prosím píšešže ji používáš na chat mě při připojení do chat roomu to napíše v rohu něco o NAT a nestihnu přečíst co píše a nejde mi chatovat nevíš kde by mohl být problém Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 buracek napsal: prosím píšešže ji používáš na chat mě při připojení do chat roomu to napíše v rohu něco o NAT a nestihnu přečíst co píše a nejde mi chatovat nevíš kde by mohl být problém aha tak to nepomuzu, zatim jsem "chatoval" pouze ve hrach. tam to jde automaticky. myslim ze je i nejake nastaveni v settings, tak koukni tam. Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 barakoas napsal: Prague77:rikas teda ze nema smysl ty dve hry kupovat?ja jenom ze jsem si tu kamerku dneska taky poridil..tak abych vedel ;) hele tak creatures features...jako za tak malo penez to mozna kup, da se to, ale cekal jsem vic. ted vysla i ta dalsi trilas of topoq a ta me docela bavi, tu dej ! Citovat
corvette Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 jj mam tu kamerku a je to fakt dobra vec...jak me to pri burnoutu foti...a vsem to rozesila..no lol Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 corvette napsal: jj mam tu kamerku a je to fakt dobra vec...jak me to pri burnoutu foti...a vsem to rozesila..no lol no vsem o rozesila kdyz si lama a ziskaj tvuj skalp takedownem:))) ale jako v poho, ten muj ksich se rozesila kazdou minutu:))) Citovat
buracek Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 prague77 napsal: aha tak to nepomuzu, zatim jsem "chatoval" pouze ve hrach. tam to jde automaticky.myslim ze je i nejake nastaveni v settings, tak koukni tam. vyřešeno více v NAT problém Díky http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=18006 Citovat
Roman Šťastný Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2008 Tak už mi přiletěla kamerka z USA a je to fakt bomba, obraz i zvuk jsou perfektní, pouze ty hry nic moc. Těším se na Bowling. Měli by s tím něco dělat. Nejvíc blbnu u akvárka a naháním rybičky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.