leadercz Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 čau všichni .... včera jsem stáhl GTA Episodes from liberty city odtud : - Hned z té první ztrany. http://console-forum.net/showthread.php?t=43672 Dneska jsem vypálil ale hodilo mi to nějakej error ( už nevím jakej) a zničilo DVDčko Ted jsem iso projel abgx360 a vypsalo mi to tohle ( nevyznám se v tom) Je chyba v isu ? Mám to stáhnout znova a od jinud ?? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže pokud to vypálím tak to pojede nebo poseru další DVD ??? Jinak ve složce to vypadá takto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 a co s tim?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže pokud to vypálím tak to pojede nebo poseru další DVD ??? Jinak ve složce to vypadá takto : 1.) Nech si zobrazovat koncovky souborů :roll: jak s tim takhle někdo může dělat 2.) Máš mít soubor *.DVD (pár KB) a *.ISO (6-8 GB) Nevim co je v tom archivu, pravděpodobně to zabalený ISO, ten aktualní soubor ISO co má 1 KB jsi vytvořil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 NE...... když jsem těch 11 partů rozbalil tak z toho vyskočilo tohle ..... a jak mám nastavit aby se mi zobrazovaly ty koncovky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Možnosti složky (a hledání) -> Aby to nebylo zaškrtnutý A co máš v tom image archivu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ješte k tomu výstupu z Abgx: Chyba ve Video Partition je protože Abgx není ještě updatovaný na W5 a W6. NaXbox-scene se objevil neoficiální patch, který už tyto Wavy pozná. Ale jak říkám, je to zatím neoficiální. Druhá chyba je při verifikaci SS. To je proto, že hra ještě nevyšla a nejsou tedy ještě data pro kontrolu. Hra má vyjít tuším zítra, takže tak zítra, nebo ve středu se data objeví a verifikace bude moci proběhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 OK dík ..... tak jsem to udělal a ted to je takhle : Takže myslíte že když to vypálím tak to pojede ??? Nebo mám počkat až bude Bioshock 2 (po vydání) v databázi abgx360 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ještě bych si odstranil z WinRARu asociaci s .iso soubory, takhle se ti objevuje ikonka archivu a zbytečně to mate. Jinak co jsem zde četl, tak hru už pár lidí vypálilo a hrají ji, takže by jet měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 vypal soubor .dvd v imgburn a je to ta hra funguje i z meho topicu, sice to vyhazuje tu chybu co si psal (nevim, jak je to ale mozny), ale po rozbaleni hra x lidem uz normalne funguje. jinak bych rad vedel, proc tu porad vsichni umelci pisou, ze se vypaluje rychlosti 2,4x , kdyz ji novy media uz nepodorujou a minimum je 4x. to jen tak na okraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Už jsem to vypálil a jede to ...... ale myslel sem že to nebude taková k*avina (Bioshock 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
leadercz
čau všichni .... včera jsem stáhl GTA Episodes from liberty city odtud :
- Hned z té první ztrany.
http://console-forum.net/showthread.php?t=43672
Dneska jsem vypálil ale hodilo mi to nějakej error ( už nevím jakej) a zničilo DVDčko
Ted jsem iso projel abgx360 a vypsalo mi to tohle ( nevyznám se v tom)
Je chyba v isu ?
Mám to stáhnout znova a od jinud ??
Dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
35 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.