Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS store a nákup her za THX

CHheVvy

Otázka

Chci koupit hry z Us store na PS, to bych veděl jak postupovat ale abych neplatil tak velkou sumu chtěl bych volné sloty prodat jenže už nevím co přesně dělat dám mu přihlašovací údaje a co pak odkaď to stáhnu ? nebude riziko když tam mám všelijaké údaje i kreditky atd prosím kdo stím má zkušenosti aď napíše

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na sdílení her doporučuju zvláštní PSn účet. Co se týče dotazu, tak prostě jeden z vás na tom účtě hru koupí a ostatní si jí pak můžou stáhnout přímoz PSN nebo pak z DL listu, kde bude uložena v historii stahování. Údaje kreditky samozřejmě doporučuju smazat

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud mu dáš údaje k účtu na PSN, tak bude moct platit kreditkou, kterou tam máš... Takovou blbost by udělal jen magor. Nestojí to za to riskovat, pro pár slotů...

Chci koupit hry z Us store na PS, to bych veděl jak postupovat ale abych neplatil tak velkou sumu chtěl bych volné sloty prodat jenže už nevím co přesně dělat dám mu přihlašovací údaje a co pak odkaď to stáhnu ? nebude riziko když tam mám všelijaké údaje i kreditky atd prosím kdo stím má zkušenosti aď napíše
Odkaz ke komentáři

• 0

To je fakt. Osobně nechápu jakékoliv machinace s účty. Mám svůj americký, japonský a britský a na každém jednu kartu a ty používám k nákupu. Nevím, proč bych měl s něma obchodovat, hry na PSN nejsou zas tak drahé, abych riskoval jakékoliv zneužití.

Satci kdyz ty udaje o kreditce smaze v Account Managment--->Biling information--->Delete card a je v pohode
Odkaz ke komentáři

• 0
To je fakt. Osobně nechápu jakékoliv machinace s účty. Mám svůj americký, japonský a britský a na každém jednu kartu a ty používám k nákupu. Nevím, proč bych měl s něma obchodovat, hry na PSN nejsou zas tak drahé, abych riskoval jakékoliv zneužití.

No to je sice pravda s tou cenou, ale takhle je můžeš mít za pětinu ceny a předem se domluvit, nebo mít takovej vedlejší účet dohromady s kámošema z okolí a s nima se dělit o cenu. V mim případě ale hry pro kámoše nakupuju já...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu