Patriot1979 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Ahoj! Potřebuju poradit. Mam SWAP MAGIC 3.6 CD verzi. Ale když mám v PS2 zasunutou flashku tak se mi vůbec nenačte menu : LOAD PROGRAM,VIDEO MODE ! Neměla by být flash pamět nejdřív nějakým vhodným způsobem naformátována a pak na ni nahrán obsah složky A ???????????? Dále doplním že jsem to zkoušel na FAT i SLIM verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Patriot: FAT32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakyyy Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 chtel bych se zeptat nainastaloval jsem si free mc boot vse nastavil podle navodu ale kdyz vlozim vypalenou hru tak jen cerna obraz nevim jestli sem to spravne patchnul pouzil sem jen ten patcher ktery je na 1 strance.co delam spatne? diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakyyy Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 tak vsechno uz faka tak jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sas Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 zdar mam ps 2 scph-77004,flasku4gb kingston, swap verze 3,6 plus,kdyz postupuji podle tutorialu fmcb,tak se mi nacte cd swap ,ale uz se mi nezobrazi menu load program,to pokud mam vlozeny flas disk,ten jsem zkousel i naformatovat fat 32,ale bohuzel porad nic:cry:,dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielzdj Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj. Mám nainstalováno podle návodu. Pálenky fachaj i PSX jede, ale když najede hra, napíše mi, že nemám ve slotu kartu, takže nemůžu dělat Save :-( Nemá někdo nápad, čím by to mohlo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Dneska se mi stalo to samý, vypl jsem PS2 zakvrdlal s ní a zase zapnul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Cafte. Chcel by som sa opytat ze aky ma vyznam robit FMCB? Ked si uz raz kupim SwapMagic disk tak ten mi dokaze spustit aj palenu hru tak naco potom FMCB? Neda sa urobit FMCB na ocipovanom PS2? ja to chapem tak ze Swap magic je potrebny na to aby som na MC nakopirovaal potrebne veci k spusteniu palenych hier. Davnejsie som cipoval PSX aj PS2 a viem ze boli cipi co vedeli spustit aj homebrew app. Preto sa pytam ci sa neda urobit FMCB na ocipovanom PS2 lebo to zozeniem zadarmo a nemusim kupovat swap magic. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BuryiP Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 A jak jsi to vyřešil? Udělal jsem vše podle návodu vložím vypálenou hru a mam ružovou obrazovku, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 McLareniak: Ano FMCB se dá udělat na ochipovaném PS2, pokuď načteš USB Flash Disk. FMCB třeba jen proto, že nemusíš měnit DVD za SM pokaždý pokuď chceš hrát hru. Prostě jí tam dáš a spustíš. BuryiP: Máš to správně nastavené? Musíš to mít nastavené tak jak tam píšu, pak si to můžeš individuálně upravovat. Zkoušel jsi zapnout PS2, dát ESR, vložit DVD, nechat ho načíst a až pak spustit přes CDVD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xgara Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Prosim chtel bych se zeptat delam vse podle navodu ale mam jen SWAP magic 3.6 DVD verzi jde to udelat i nejak s tim? kdyz tam dam flasku naformatovanou na FAT32 tak mi najede SWAPMAGIC uvodni logo a pak uz nic nenajede to load program video mode atd myslite ze pujde udelat kdybych na DVD dal ty programy a udelal to s dvd? na tom swapmagicu hraju normalne hry ale tu flasku to proste nenacte nwm proc pls poradte co mam delat kdyz tak napiste na icq 285199918 diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Čau, dělám Free Mcboot kámošovi, mám v PS2 chip. Tkaže jsem vypálil SM ale chvíli mi trvalo než jsem to rozjel, skazil jsem snad 6 CD. Ale když jsem zmáčkl šipku nahoru a R2 tak nic a ani když to restartuju a dám šipku nahoru a L2. Nevím co mám stím dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 chci udelat kamosce free mb.mam slim ps2 s modchip.typ chipu nevim.stahnul jsem jsi ulaunchdvd vypalil na dvd jako iso.dam to do ps2 ta to spusti jako ps2 hru a po chvili to skoci spatky do browsru ps2 kde mam memory card a ps2 hru cize to dvd lunch.a tohle dela dokola .co je spatne?diki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryw Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 AHoj při použití tady toho FMCB je nutné používat i záslepky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ne neni potreba zaslepek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Sedmi: Co jsi stáhl za Swap Magic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobw638 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 protože nemám nikoho v okolí s očipovaným ps2 ani SM stáhl jsem uLaunchELF_v4.12 . jsou to dvě složky, jeden obraz a .cue soubor. prosím radu jak to vypálit na dvd. zkoušel jsem obraz i samotné složky, ale bez úspěchu. mám verbatim dvd-r díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Vypálený SM ti fungovat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Měl bych takovej dotaz. Když si koupim tohle http://aukro.cz/64mb-memory-card-bonus-skladem-i1472710806.html tak co ještě musím s tím playstationem udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Nic dalšího stím dělat nemusíš, mělo by to být již nastavené. Kdyžtak nastavení je na 1. stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryw Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zdravím, dnes mi přišla karta z aukra http://aukro.cz/64mb-memory-card-bonus-skladem-i1472710806.html a pokračuju v nesmyslném tenčení zásob verbatim dvd - R. Stáhl jsem například alone in the dark - http://console-forum.net/tema/112846-ps2-hry-na-czshare-com , rozbalil ve winraru a vypálil (write image file to disc)imgburnem (v 2.5.5.0) rychlostí 1x. Po uspěšném vypálení pustim ps2, v menu vyberu "ESR". Dostanu se do dalšího menu, vložím vypálené dvd a u statusu se objeví udaj - unknown media in drive. Dám launch cdvd, černá obrazovka a tím končím. Dělám něco špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOeAim Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Nechci kecat, ale nemá se hra před vypálením nejdřív optachovat ESR patcherem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryw Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jak je uvedeno na první stránce, tak má. Zkoušel jsem iso opatchovat jak esr patcherem, tak mementodiscpatcherem (jednou esr, vypálil nic. pak jsem zkusil neopatchované iso opatchovat mementem, vypálil a taky nic). Otázka je.. jak poznám jestli je už iso opatchované a jestli je opatchované a pustím ještě jednou esr patcher (protože jsem nevěděl že třeba iso opatchované už je) jestli to právě není kámen urazu. Prostě jsem stahl iso z toho linku co jsem uvedl, vypálil tak jak jsem ho stáhl, pak zkusil esr, a pak jetšě memento a vždy stejný výsledek - unknown media. Zkoušel jsem pálit přes clonecd, dvd decrypter a imgburn. Vypalovačka dvd co vypálím přečte a jdou z něj kopírovat soubory, takže vypálené dobře je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Vyčistil jsi čočku laseru v mechanice? Někdy to prostě blbne a nepřečte to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryw Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Originální hry přečte ps2 bez problémů, tak jsem na čočku nesahal. Je možné že to je špinavou čočkou, když ale originálky čte dobře? PS2 přečte i vypálené dvd které bylo ke kartě přibaleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts