lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 prosim pomoctemi s dstti kartou vždy když ji zapnu bud ukaže error nebo piše loading a mužu čekat kolik chci a nenaje prosim pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zkontroluj si nasledujici veci 1. pravost karty (na oficialnich strankach dstti) 2. verzi kernelu, ktery pouzivas a zda ho mas spravne nakopirovany na karte 3. dobre zformatovana karta pokud mas DSi s FW 1.4, tak karta bude potrebovat "fixnout" aby ti fungovala. (kdyztak pisni podrobnosti, takhle muzu jen hadat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 1.mam fake aspon ten dsi check 2.1 mi to pise 2.nevim 3. jak mam tu kartu fixnout EDIT: jo a mam sdhc kingston a mam ji zformatovanou na fat 32 nebo tak nejak a mel jsem ji i na fat zformatovanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 jo a mam sdhc kingston a mam ji zformatovanou na fat 32 nebo tak nejak a mel jsem ji i na fat zformatovanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Chjo myslim že sem ti to psal někam včera, aby sis stáhl neofik 1.17a12 . Co máš ds/lite/i? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Takze mas DSi s FW 1.4 nebo ne? Pokud ano, tak ji nefixnes, na to potrebujes nizsi FW nebo DS Lite/Fat. (jen nevim, zda se i fake da fixnout) Pokud jsi zkousel davat system na kartu, tak nakopiruj nasledujici veci na koren karty - TTMenu (slozka) - Ttmenu.dat - Ttmenu.sys To je jen pro kontrolu, zda to mas dobre nakopirovany na karte. Pri spousteni - zobrazuje se ti nejaky obrazek? (takova ikonka s naznakem o co by mohlo jit...) (btw. moderni technika je v rukou nezkuseneho nebezpecnou zbrani - mam sest ran - dve uz jsi vyzkousel - u seste koncim s radami Doporucuji jeste jednou podat co nejvice informaci, klidnou hlavu atd) EDIT: Pokud pises par minut po sobe - POUZIJ TLACITKO EDITOVAT, DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tak kvuli tomu si objednavam jo taka červena micro sd karta s obličejem (nasranym)a pod ni je napsany eror a nebo je tam misro sd karta černa tež s obličejem (dobrym) a pod ni je napsane loading a mužu čekat aj hodinu a nenajede ma mam ten neofycialni ttmenu ta wista cz a měl jsem tam i oficialni a misto dstti kard mi to piše star wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tak kvuli tomu si objednavam acekard 2i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Tak ji uz mas fixnutou. Buď dáváš blbě menu, nebo odešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zformatuj microSD, nahraj opetovne system, peclive vloz do dstti a tu pak peclive do ds... Hlaska, kterou ti to dela je zpusobena hardwarem - treba spatny kontakt mezi kartami, nebo kartou a konektory ve slotu dska... Takze nejdrive bych se mrknul na tu peclivost... Pokud z toho nic nepujde, tak se zda, ze karta je v haji. Fungovala ti driv? A jeste jednou opakuji - pokud pises PAR MINUT PO SOBE, EDITUJ SVUJ POSLEDNI PRISPEVEK, DIK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 davam dobre ttmenu a jak se fixuje ta karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Pokud nemas ds lite/fat, tak nijak... uz jsem to psal... EDIT: Zkusil bych jeste kartu podlozit "papirkem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 jo ta karta fungovala normalne když tam dam origoš hry tak najedou normal jenom ta dstti karta to děla jo a mam dsi podložit papirem jsem skoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Podloz papirkem, jestli totiz driv fungovala a najednou ne, tak tam bude problem s dotykem (pokud jsi ji neodvaril) - takze ji proste podloz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 neotevřel jsem ji EDIT: no a ted nechce ukazat ani ikonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 no a ted nechce ukazat ani ikonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Tak a ted to je posledni rana... Vezmi si papirek, parkrat ho prehni. Poloz ho na stul, na nej si poloz dstti kartu a to tak, aby ty zlate konektory koukali nahoru. Pak to oboji zvedni a vloz do dsi slotu. Nesmi to byt mooooc tlusty, jen tak akorat. Tohle sem myslel tim podlozenim papirkem... Nikdo se nezminoval o tom, abys otviral kartu a cpal do ni nejaky smeti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 jo a misto dstti mi to piše star wars lethal alliance ubisoft ,aj tak to nefaka jo a mam sdhc king ston jestli v tom neni problem ale na pc faka a na mobilu tez faka tak nevim kde je problem jo a pišeš tu PROVADIM FIX FLASHKARET PRO LIDICKY S NDSi FW 1.4 - "Za postovne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Chjo, to by mělo znamenat že tu kartu už máš fixnutou tak nešil!Já to tam mám taky , ale fakt nevim proč ti už nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 1. fixnute karty maji jine ikony. Acekard ma Danny Phantoma, ty mas na dstti Star Wars. S tim se smir, lepsi to nebude. 2. pokud jsi zkusil vse, co jsme psali, tak je v riti karta a uz se nema cenu dal o tom bavit. (ackoli dost pochybuju, ze jsi opravdu vse vyzkousel a dost PECLIVE) Me uz nic nenapada, jelikoz se vycerpali veskere moznosti... ... vlastne... kladivo... to to opravi bez problemu... tri kolme rany z vysky cca 30cm silou 50N :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Anebo jí vyhrožuj tak dlouho dokud se nespustí (ano i tohle zabírá) Cos přesně s ní dělals než přestala jet?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 jo a nevite proč mi ten tti check2,1 piše fake to mam važne fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Tohle se už řešilo najdi si ,,dstti fake?,, ode mne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 http://www.ndstt.com/anti_fake.html Podivej jak vypada FAKE a jak ORIGINAL... Systemove se to svym zpusobem muze tvarit jako FAKE kdyz ji mas fixnutou... ale fake to byt nemusi... Bude lepsi, kdyz to prestanem resit... zacina me bolet hlava (si asi nedokazes poradit, ani kdyz jsem uz v prvnim prispevku psal - ZKONTROLOVAT PRAVOST NA OFICIALNICH STRANKACH...) EDIT: Fake recovery - jak psal patrikpatrik (ted nevim kterej z nich :D) --- > http://filetrip.net/f3692-DSTT-Fake-Recovery-1-17.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
prosim pomoctemi s dstti kartou vždy když ji zapnu bud ukaže error nebo piše loading a mužu čekat kolik chci a nenaje prosim pomocte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.