emosss Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 ahoj. takze ja sam mam docela dobry prehled o youtube, ale nevim vsechno. Proto bych tady chtel zalozit poradnu o teto nejvetsi databazi videi na svete... Moje otazka> jak youtube pozna jaky mam v mem videu song? Pokud mp3 zmenim hodnoty jako jmeno a veskery informace, samotnou ji vyrenderuju v SV9 a pak ji vyrenderuju spolecne s videem, jak youtube pozna po uploadu, ze je to chranena pisnicka??? diky jinak ptejte se i vy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 To s tou písničkou mě také hodně zajímá :roll: Člověk už si ani nemůže udělat zajímavý video, aniž by mu to YT nestopnul :dozey: Kvůli tomu jsem se musel registrovat na docela dost portálů, ale osvědčil se mi jedině viddler (http://www.viddler.com) :!: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 To s tou písničkou mě také hodně zajímá :roll: Člověk už si ani nemůže udělat zajímavý video, aniž by mu to YT nestopnul :dozey: Kvůli tomu jsem se musel registrovat na docela dost portálů, ale osvědčil se mi jedině viddler (http://www.viddler.com) :!: :cheesygrin: no ono to jde osulit, nahraj video, napise ti to ze si wmga komplexuje aut. prava tak podej namitku a zvuk ti nechaj... jenze je mozny ze video pujde jev v cesky republice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 YouTube.com má program, který rozeznává hudbu použitou ve videích a pokud ten program rozezná (z 99% tomu tak je), a zjistí že na ni nemáte práva, automaticky jí zablokuje. Jde tedy o proces automatický a jakkoliv si hudbu pojmenujete či zkonvertujete nemá totálně žádný význam. Přeji hezký den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.