Arcane Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2010 Protože hodně lidí neví jak na to a sám jsem na to nemoh přijít tak sem dávat tento návod. Postup je určen primárně pro Windows 7, protože v této verzi byl MS odstraněn Stereo Mix v nastavení záznamu, který dovoloval nahrávat právě zvuky v počítači. Nicméně program by měl být funkční i na XP,Vista i-Sound Recorder - download http://www.abyssmedia.com/isound7/ Práce s programem: Po spuštění programu klikněte na "Settings" -Klikněte v menu nalevo na "MP3" ,nastavte si bitrate (čím vyšší, tím kvalitnější). Dále jestli chcete nahrávat jako Mono, Stereo, nebo jiný počet kanálů. Jakmile budete spokojeni klikněte na "Select this format" -Nalevo v menu General si navolte cestu, kam se defaultně budou soubory ukládat. Menu zavřete kliknutím na "Close" Nakonec už jen si můžete posuvníkem nastavit hlasitost. Pak je zmáčknete tlačítko Record a zvuk se bude nahrávat. Na to rychle spustíte hudbu v přehrávači například na myspace. Že se hudba nahrává v pořádku poznáte že ekvalizér se hýbe v rytmu hudby (nečekaně :lol:). File size se v průběhu nahrávání zvětšuje a ukazuje velikost kterou to zabere na disku. Snad vám to pomůže :) Citovat
ondrejsetina Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Dobré. Já používám software co mám k zvukové kartě. Je tam možnost nahrávání REC. Takže nastavím Select Recordink Source (výstup) a dám nahrávat a zvuk se nahraje. Pak to třeba v moviemarkeru nastříhám jak se mě zlíbí. např. zkrátím začátek a konec. A překonvertuji z WMA do MP3 a je to.. Citovat
Sterner Regnix Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 jo, a nahodou vam niekto napise na icq a mate to v nahravke :D vy ste borci teda... zozente si plugin pod mozillu s nazvom DownloadHelper, vo vacsine pripadov sa da stiahnut priamo original hudobny subor Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.