Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak spustit hry z hdd na xbr boxu?


r3ady

Otázka

Měl bych dotaz jde na xbr flashlem xboxu spustit nainstalovane full hry na internim hdd ? xexloadery na to nejedou nemá to xex koncovku , také když nakopčím image s xex na hdd1 tak se při spuštění hra kousne.

Takže by mě zajímalo je li softík co spustí instalace her co jsou na hdd1 z originálek,bez toho abych tam ten disk musel dávat do mechaniky.

Jinak je hdd1 120 gb v podstatě nevyužitý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

ahoj musíš použít tento soft Xbox_Image_Browser_v1.0 nebo aspon ja ho pouzivam a hry rozbalit z image a pak se ti tam xex objevi nektere hry maji treba jenom 2GB:D viz tady http://console-forum.net/showthread.php?t=79136

je to super jenom skoda ze se to xexloadru neradi podle abecedy :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jo to vím používám ,jde mi o spouštění nainstalovaných her na hdd ty co se instalují v dashboardu na hdd v xboxu. Ty bych chtěl spouštet bez vložení dvd když to jde z usb tak myslím že ny to mělo jít i z toho hdd snad.

na to vybalování souborů s isa je ted nový sw - Iso2God_v1.0.6 vypadá uživatelky lépe než ten první ... je na btsky

Jak jsem už psal skoušel jsem tyto vybalené isa hodit i na hdd xboxu ,ale z něj spustit nejdou :(

Tak nevím předtím to chtělo vložit dvd do mechaniky už je to nechce a jde to spustit z dashe bez dvd ... take se můj problém vyřešil sám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nevim co tu resite normalne spust xexmenu na HDD vytvor slozku games pres XEXMENu a v te slozce nazev hry kterou chces kopirovat vlez do te slozky a zmackny "zlutej" dej COPY DVD vloz DVD s hrou a potvrd a hra se ti okopci na HDD a pak kdyz spustis XEXMENU znovu nebo se jen vratis do seznamu games v xexmenu "Y je rescan" mas hry hned na zacatku videt v seznamu GAMES a muzes parit. Pokud budes mit hru zamcenou pro jiny region nez je konzole tak ji tam normlane nakopiruj taky tak pak si prekopiruj na flashku default.xex z te hry a v PC pres Game_hacker napatchuj na Region All, a default.xex napatchovanej vrat zpet na HDD do slozky s hrou. a muzes parit. Jinak kdyz nainstalujes hru pres Dashboard tak ji bez dvd nespustis a hlavne zabere zbytecne vic mista oproti kopirovani pres XEXMENU.

Iso2GOD je na nic delat z Her Live Kontajnery mi prijde zbytecne a hlavne zdlouhave.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Špatný info je tady :""Jinak kdyz nainstalujes hru pres Dashboard tak ji bez dvd nespustis""

Nakopíruj si na flešku nebo si to nahraj na HDD do xka prográmek: NXE2God, po spuštění v XeXMENU ti napíše ,kolik máš nainstalovaných her na HDD klasicky přes origo dashboard a vyzve tě to na odemčení pokud budeš chtít.

Na arkády v xku je taky prográmek XM360 k odemčení, bez nutnosti to nahrávat do PC a pak po patchnutí zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

despe1: TO je sice hezky ale je to na hovno protoze ty hry nainstalovany pres dashboard zbytecne zabiraji vic mista pokud se nepletu. Lepsi je to pres XEXMENU. treba takovej Raiden Aces ma 7GB iso a pres XEXMENU kdyz se nakopiruje na HDD tak ma 500MB. je to sice hra obyc proto je tak mala ale i jine nezaberou tolik co normalne pres dash nekdy je to o par stovek MB nekdy GB, ale kazdy volny misto dobry

Alesek: Snad hrabat se v xku z PC si myslel ne ?? ale kdyz nemas HDD tak to nema cenu, hlavne bacha at nic nesmazes nebo nenahrajes do NAND. pres ftp se da na hdd do xka kopirovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj kluci...

Jelikoz nechci zbytecne lezt do dalsiho dashe tak si pres ISO2GOD delam na internim disku image her...

Ovsem narazil jsem na jeden problem a dost dlouho mi to trvalo jelikoz kdyz jsem to poprve zkousel mel jsem neco v mechanice.

To mi vse chodilo bez problemu. Druhej den jsem misto 20 utikal koupit 500 nainstaloval pripojil, prepsal obsah kuli zpetne kompatabilite

stahnul hry v containerech a ejhle ono nic... XBOX hlasil "spatne stazena hra, stahnete znovu" no pak zacalo nahaneni chyb atd.. Nic nepomahalo,

az mi svitlo a vyzkousim to same co s PSP (musi bejt medium v mechanice) a bingo vse najednou chodi... Mate stejny problem nebo v mechanice

nemusite mit vubec nic? Nebo je nekde na to nejaka ochcavka kterou jsem prehlid?

Diky VoDa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravim, ty tady píšeš že normálně spustíš program xexmneu!!!

Já mám takový problém, že ho nemůžu vubec dostat do xboxu!!!!! Stahnul jsem už několik verzí ve formatu iso, vypálil a po vložení do mechaniky mi to hodi chybu v modrém okně že je cd na ....

Nevíš tedy jak mám tento problém vyřešit. Má xboxe teprve pár dní.

Diky Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nn vola ze mě dělat nebudeš ja přiznam že na xbox pomalu jsem. Pořídil jsem si ho nedávno a nic mi na něm nejde. Jediný vím že ma flash a dokoupil jsem k němu Hdd a když nainstaluji do něj hru tak mi nejde spustit jelikož nemám program Xexmenu,ktery jsem se dočetl že potřebuji. Vubec nevím co je JTAG (tzn. XBreeboot, FreeBoot). Zkusím tedy stahnout tu tvoji verzi a uvidim.

Děkuji za btvůj čas že pomůžeš, Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No, ono jde o to, že pro XEXmenu a jiný homebrew (neoficiální programy) potřebuješ konzoli, která zvládá JTAG hack a mít nainstalovaný XBReboot, nebo FreeBoot. To ale samozřejmě nedostaneš v "základní výbavě", to ti musí udělat někdo schopnější. A nejde to na všech konzolích, musí být vyrobené do června 2009 a mít urcitou verzi Dashboardu (nesmí být větší, než 8xxx). Jen flash nestačí.

Pokud tyhle podmínky nesplňuješ, nemá smysl se ani pokoušet rozjet XEXmenu, nepůjde to, ani kdyby ses rozkrájel.

Víc infa se dá najít třeba zde:

http://console-forum.net/showthread.php?t=78742

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud by jsi chtěl i jiný způsob, tak stačí rozbalit hru v Xbox Image Browseru, smazat složku s updatem Dashe a všechny tyhle soubory naházet přes FTP do Xboxu. V menu XexMenu se ti pak začne tvořit seznam her, které máš na HDD. Výhoda tohodle postupu je, že se dá použít kterýkoliv HDD, co se připojí k Xboxu přes USB, nevím, ak to funguje u GOD her.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu