Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Odpojovani z PSN

spidlan

Otázka

Zdravím,

mám problém při hraní her přes PSN. Když chci vyhledat nějakou online hru tak chvíli probíhá hledání hráčů, ale po krátké době dojde k odpojení z PSN a vyhození chyby 8002AD36 (v tento moment padá prakticky celý internet, na pc nejde icq a jiné služby, ale během 2s zase všechno naskočí). U prohlížení web stránek je vše ok.

PS3 mám od pátku a předtím jsem žádné problémy s internetem neměl.

Při testováni internetu pomocí PS3 jsou všechny položky Succeed a NAT Type2. Moc děkuji za případnou pomoc a rád nabídnu další informace, které by mohli pomoci vyřešit tento můj problém.

PS: Internetové připojení mám 18Mbit/4Mbit (KTV Přerov, medialine) a PS3 je zapojeno pomocí routeru. Stává se to zejména u her Uncharted 2 a 3on3 NHL Arcade.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • 0

No co sem pohledal na netu , tak rady ohledně této chyb. hlášky jsou spíše strohé.Ale aspoň z toho mála jsem vyčetl že by opravdu pomohla výměna routeru nebo urgrade FW , či jeho nové přehrátí. Že by to mohl být opravdu vadný router. No každopádně mám dva , jeden na kabel a druhý na wifi.Zkusím je prohodit a uvidím.O výsledku dám vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu