Dupenka Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Protože mě čeká maturita, zajímalo by mě kdy jste se na ní začali učit,jestli jste si rozvrhli nějaký plán na opakování(studování) a jaké to nakonec bylo. Můžete sem například napsat i nějaké historky z maturit:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tak učení je podle mě dost individuální. Za sebe můžu říct, že jsem se asi 2 dny "učil" matiku a poslední večer před maturou jsem jen tak prolít otázky z češtiny. Nakonec to dopadlo tak, že z předmětů, na který jsem se nepodíval jsem měl za 1, na který jsem se "učil" mám za dva :D Ale opravdu je to hodně individuální. Znám zase lidi, co se na to třeba učili už měsíc předem a měli trojky, čtyřky.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Já taky tento rok maturuju :cry: a učil jsem se před Vánoci několik otázek pravidelně, ale pak jsem na to sral a teď se zase začínám učit. Ono to není prdel nějakých 100 otázek a každá je min. na 2x A4 :cry: Už to chci mít za sebou :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 O svataku v klidu vsechno... A tech 100 otazek na pouhe 2 A4 je naprosto nic ve srovnani s obycejnymi zkouskami dalsiho studia. ;) I kdyz samozrejme zalezi na oboru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Teda já nevím, jak to kdo měl u maturity, ale ten den zůstane černým bodem v mém životě. Ani u státnic na vš jsem se tak nezapotil... Fakt je, že jsem maturitní otázky viděl poprvé asi 5 dní předtím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 no tak matura je, s pohledem zpět, docela slabý odvar. vždy jsem se učil jen na daný předmět den předem. a měl jsem to v poho, ale jak říká tekk, je to individuální. BTW, na vysoký jsme teď měli pěknou zápočtovou písemku. Materiály na to zabíraly ve wordu 400 stran (a4). ale ono by to bylo v oho, jenže to vše bylo psaná velikostí 8... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nobohacufirashinanakule Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Hele já se učil tak průběžně na testy z maturitních otázek, který se psaly v průběhu roku a o svaťáku už si to člověk jenom zopakoval, protože už to jednou uměl. Ale ber to tak, že maturita je fakt v pohodě, je to vlastně podobný jako zkoušení normálně při hodině, akorát před víc učitelema a místo spolužáků ti raděj sami učitelé, protože je taky v jejich zájmu, abys to udělal, že tě za ty 4 roky aspoň něco naučili. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Já jsem začal v neděli ráno v 7h a skončil jsem okolo půlnoci a ráno o půl devátý jsem už maturoval....Nějak jsem shledal, že to fakt nemá cenu a prostě to buď dám nebo ne :)...čeština za 2. jinak zbytek za 4 a praktická za 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 nojo, ale dělej s takovým průměrem přijímačky na vysokou... jako nic ve zlém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Na VS stejne nikoho nezajima maturita (resp. je zajima pouze to, ze nejakou mas). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak to bych se hádal: "Přijímací zkouška je realizována písemnou formou z matematiky. Bude prominuta uchazečům, kteří vykonají maturitní zkoušku z matematiky nebo fyziky a také těm uchazečům, kteří mají průměr z maturity do 2,25. Přijímací zkouška dále bude prominuta těm uchazečům, kteří v Národní srovnávací zkoušce z obecných studijních předpokladů (OSP), prováděné společností SCIO, dosáhnou 40. percentilu a výše." (VŠB TUO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Na VS stejne nikoho nezajima maturita (resp. je zajima pouze to, ze nejakou mas). Jak kde! Na tvoji treba nezajima, ale jinak na vetsine ano! Jinak, ucit se? No tak pochopitelne cim driv, tim lip.. ale dobre se to keca, vid :D Nejlepsi je dobre si psat a vypracovavat maturitni opakovaci pisemky a pripravy ve skole a zbezne si doplnovat, co ti neni jasne... .. ale tak samozrejme je to na tobe, ty musis vedet, co nedavas a jak rychle to dokazes vstrebat a pobrat. Ja treba vim, ze na CAD systemy se prakticky ucit nemusim, ze na matiku musim zabrat (a tak prubezne lehce trebuji a opakuji), ze na CJ se musim naucit, protoze moc netusim (ale opakujeme ve skole a ja si delam dobre zapisky) a na fyziku take netusim, ale tu mame uz vypracovanou, takze si ji jen ctu v mobilu (teorii, protoze vim, ze pocetni ulohu, kterou tam dostanu, neudelam... takze nema cenu ztracet cas pocitanim prikladu z fyziky, ale zameruji se na teorii). A celkove si tak nejak delam kostru k jednotlivym otazkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Anonymous: No, mozna spis zase neco globalne pozmenili na pristi rok... Ale ja se hlasil na 9 oboru (6 kateder, 4 fakulty, 3 skoly) a maturitu nechtel vubec nikdo. Jediny obor zohlednoval prumer znamek na vysvedceni za 2 roky, a to s docela drsnymi pozadavky. A ze znamych taky nikdo nepotreboval vysvedceni/maturitu. Samozrejme jestli tak rychle zase neco zmenili, tak se omlouvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Anonymous: No, mozna spis zase neco globalne pozmenili na pristi rok... Ale ja se hlasil na 9 oboru (6 kateder, 4 fakulty, 3 skoly) a maturitu nechtel vubec nikdo. Jediny obor zohlednoval prumer znamek na vysvedceni za 2 roky, a to s docela drsnymi pozadavky. A ze znamych taky nikdo nepotreboval vysvedceni/maturitu. Samozrejme jestli tak rychle zase neco zmenili, tak se omlouvam. Asi tak , vzhledem k tomu , že na příjmačky se dost často chodí před maturitou , na 99% škol zohledňují pokud něco, tak vysvědčení z pololetí a z roků před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 .Den, zrovna na CVUT, na fakulte stavebni to pozaduji... Cvak, prijimacky pred maturou? Pokud vim, tak to se vetsinou tyka jen umeleckych skol, jinak jsou normalne asi tyden (nebo 14 dnu, ted nevim jak to presne vychazi) po maturite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.