Steel Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Potreboval bych pomoc uvizl jsem hned v prvni misi ... Vlezu nějakým ventilátrem do nějaké továrny s nějakou raketou a zacne se mi odpocitavat cas... vubec netusim jako kde to mam vypnout bo co mam jako delat.. poradi mi nekdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Zdroj: ABCgames Spustí sa odpočet k odpáleniu rakety a máte sedem minút to zastaviť. Zbehnite k vzdialenejším schodom a zbehnite nimi dole o dve poschodia. Tam prejdite priamo k rakete a otočte na nej ventilom pod nápisom „Manual Release“. Vráťte sa o poschodie vyššie. Ak je na schodoch strážca, tak použite plošinu výťahu, ktorý je rovno oproti rakete a ten vás vyvezie o poschodie vyššie, ku kabínke, v ktorej je robotník. Ak ho nechcete omráčiť, či zabiť, musíte ho vylákať, aby ste mohli použiť ovládací pult v kabínke. Vyraďte druhým módom pištole svetlo v kabínke a robotník vyjde von zistiť, čo sa deje. Vyraďte svetlo aj pred kabínkou, aby odišiel ďalej. Tiež ho môžete odlákať hvízdaním. Ak sa v kabínke opäť zapaľuje svetlo (ak ste rýchly, stihnete to predtým, alebo to môžete risknúť aj za svetla), tak ho znova vyraďte, vstúpte do kabínky a použite ovládací panel, čím presuniete plošinu, na ktorej ste bližšie k rakete. Vyjdite z kabínky skôr, než sa vráti robotník. Takto ste ho oklamali a udržali si dobré hodnotenie. Prejdite k rakete (priamo na tej plošine, kde ste) a použite na nej ovládací panel. Hacknite ho (vždy označte to číslo v stĺpci, ktoré sa momentálne nehýbe a keď označíte v časovom limite správne čísla vo všetkých štyroch stĺpcoch, hack je úspešný), čím ste raketu zablokovali. - Reach Helicopter for Extraction. Teraz máte minútu, aby ste utiekli skôr, než vybuchne. Napravo pri rakete vylezte hore rebríkom na plošinu nad raketu. Tam choďte doľava priamo nad raketu a zachyťte sa lana, ktoré máte cez strop spustené z vášho vrtuľníka. Vylezte po lane hore a misia je úspešne zdolaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Dejte LOCK .... x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Zdravim zasekl jsem se v misi kde jsem na nějaké lodi .. Vsechny ukoly uz jsem splnil pozabijel sem posadku a ted mam nejak zajmout kapitana ale jakmile se k nemu priblizim hodi svetlici a vse vybuchne. Zkousel sem ho zastrelit a i se k temu dostat potichu ale proste pokazde to zahodi a bouchne to.. Nejaka rada by byla? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 to si přesně nepamutuju ale zkus youtube nebo gameanyone.com najdeš tam co potřebuješ uš přesně nevim co tam máš dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.