Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Splinter Cell: Double Agent


Steel

Recommended Posts

Zdroj: ABCgames

Spustí sa odpočet k odpáleniu rakety a máte sedem minút to zastaviť. Zbehnite k vzdialenejším schodom a zbehnite nimi dole o dve poschodia. Tam prejdite priamo k rakete a otočte na nej ventilom pod nápisom „Manual Release“. Vráťte sa o poschodie vyššie. Ak je na schodoch strážca, tak použite plošinu výťahu, ktorý je rovno oproti rakete a ten vás vyvezie o poschodie vyššie, ku kabínke, v ktorej je robotník. Ak ho nechcete omráčiť, či zabiť, musíte ho vylákať, aby ste mohli použiť ovládací pult v kabínke.

Vyraďte druhým módom pištole svetlo v kabínke a robotník vyjde von zistiť, čo sa deje. Vyraďte svetlo aj pred kabínkou, aby odišiel ďalej. Tiež ho môžete odlákať hvízdaním. Ak sa v kabínke opäť zapaľuje svetlo (ak ste rýchly, stihnete to predtým, alebo to môžete risknúť aj za svetla), tak ho znova vyraďte, vstúpte do kabínky a použite ovládací panel, čím presuniete plošinu, na ktorej ste bližšie k rakete. Vyjdite z kabínky skôr, než sa vráti robotník. Takto ste ho oklamali a udržali si dobré hodnotenie.

Prejdite k rakete (priamo na tej plošine, kde ste) a použite na nej ovládací panel. Hacknite ho (vždy označte to číslo v stĺpci, ktoré sa momentálne nehýbe a keď označíte v časovom limite správne čísla vo všetkých štyroch stĺpcoch, hack je úspešný), čím ste raketu zablokovali.

- Reach Helicopter for Extraction.

Teraz máte minútu, aby ste utiekli skôr, než vybuchne. Napravo pri rakete vylezte hore rebríkom na plošinu nad raketu. Tam choďte doľava priamo nad raketu a zachyťte sa lana, ktoré máte cez strop spustené z vášho vrtuľníka. Vylezte po lane hore a misia je úspešne zdolaná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Zdravim zasekl jsem se v misi kde jsem na nějaké lodi .. Vsechny ukoly uz jsem splnil pozabijel sem posadku a ted mam nejak zajmout kapitana ale jakmile se k nemu priblizim hodi svetlici a vse vybuchne. Zkousel sem ho zastrelit a i se k temu dostat potichu ale proste pokazde to zahodi a bouchne to.. Nejaka rada by byla? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu