kleskojot Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 zdravim, stala se mi vec. ozralej jsem pri spousteni hry omylem dal update a dostal banan a odted uz nemuzzu hrat ani offline. ale muzu hrat hry vypalene pred bananem. jestli nekdo vite co s tim tak pls o radu.:flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 zdravím. offline můžete hrát i s banem ovšem v případě že máte hdd nemůžete využívat Profilu,Savu a dalších věcí na hdd uložených.. Jedinou možností je unban HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kleskojot Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 zdravím. offline můžete hrát i s banem ovšem v případě že máte hdd nemůžete využívat Profilu,Savu a dalších věcí na hdd uložených.. Jedinou možností je unban HDD vec se ma tak ze uz pri zapnuti xka se me zepta na update, podotykam ze je kabel vytazen. kdyz dam ano tak se xko restartuje kdyz ne najede do menu. ale kdyz tak soupnu DVD zepta se znovu a pri odpovedi ano se opet restartuje a kdyz dam ne taK JSEM ZPET V MENU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kleskojot Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tak diky kamo vytahnul jsem disk a uz to jede. myslis ze ted kdyz ten disk naformatuju bude to OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kleskojot
zdravim, stala se mi vec. ozralej jsem pri spousteni hry omylem dal update a dostal banan a odted uz nemuzzu hrat ani offline. ale muzu hrat hry vypalene pred bananem. jestli nekdo vite co s tim tak pls o radu.:flexion:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.