kleskojot Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 zdravim, stala se mi vec. ozralej jsem pri spousteni hry omylem dal update a dostal banan a odted uz nemuzzu hrat ani offline. ale muzu hrat hry vypalene pred bananem. jestli nekdo vite co s tim tak pls o radu.:flexion: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Em3R Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 zdravím. offline můžete hrát i s banem ovšem v případě že máte hdd nemůžete využívat Profilu,Savu a dalších věcí na hdd uložených.. Jedinou možností je unban HDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kleskojot Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 zdravím. offline můžete hrát i s banem ovšem v případě že máte hdd nemůžete využívat Profilu,Savu a dalších věcí na hdd uložených.. Jedinou možností je unban HDD vec se ma tak ze uz pri zapnuti xka se me zepta na update, podotykam ze je kabel vytazen. kdyz dam ano tak se xko restartuje kdyz ne najede do menu. ale kdyz tak soupnu DVD zepta se znovu a pri odpovedi ano se opet restartuje a kdyz dam ne taK JSEM ZPET V MENU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kleskojot Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 tak diky kamo vytahnul jsem disk a uz to jede. myslis ze ted kdyz ten disk naformatuju bude to OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kleskojot
zdravim, stala se mi vec. ozralej jsem pri spousteni hry omylem dal update a dostal banan a odted uz nemuzzu hrat ani offline. ale muzu hrat hry vypalene pred bananem. jestli nekdo vite co s tim tak pls o radu.:flexion:
3 answers to this question
Recommended Posts