Kupko Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Cauko,koupil jsem z bazar xbox 360 s RROD ten sem opravil ale nejede mi mechanika,kdyz tam prdnu origo hru tk chvili readuje a pk jen napise open tray,jako kdyby tam nebyl disk.Nevite co s tim?Je to laserem?Diky za odpovedi. Kupko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Cauko,koupil jsem z bazar xbox 360 s RROD ten sem opravil ale nejede mi mechanika,kdyz tam prdnu origo hru tk chvili readuje a pk jen napise open tray,jako kdyby tam nebyl disk.Nevite co s tim?Je to laserem?Diky za odpovedi. Kupko vyměň celou dvd mechaniku, vyměnit jen laser se ti nevyplatí, ale klidně to tak udělej :) co se týká mě, já už bych do toho nevrážel ani korunu, protože ten rrod opět příjde znovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kupko Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 doufam ze uz jsem to opravil naporad ..byla to otazka chlazeni tk sem xbox prdnul do lednice a jede jako za mlada :D akorat nevim jak je to s tou vymenou mechanik benq?to se musi prehrat firmw. a ten klic mechaniky nahrat do te nove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Kup si nový Xko, za chvilku budeš mít RROD zpátky ... nevyplatí se to @Romiik: Až to vypadá, jako kdyby si z nás utahoval :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 doufam ze uz jsem to opravil naporad ..byla to otazka chlazeni tk sem xbox prdnul do lednice a jede jako za mlada :D akorat nevim jak je to s tou vymenou mechanik benq?to se musi prehrat firmw. a ten klic mechaniky nahrat do te nove? jako že ti xbox funguje v lednici ? :cheesygrin: ano, u té tvojí staré mechaniky se musí vyčíst key a poté nahrát do nové, jinak by ti nešly žádné hry. dvd key je totiž spárovaný se základní deskou xboxu. samozřejmě u té příležitosti už se nahraje i vhodny firmware 8) jinak já tomu tvojemu xboxu dávám pár dnů a půjde do věčných lovišť :cheesygrin: měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kupko Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jj kdyz zapnu xko v lednici nebo venku tk je to ok v byte mam nakych 26c a v lednici jevyrazne min tk to jede a jeste sem se chtel zeptat key mechaniky je to stejny cislo jako serial na krytu xka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jj kdyz zapnu xko v lednici nebo venku tk je to ok v byte mam nakych 26c a v lednici jevyrazne min tk to jede a jeste sem se chtel zeptat key mechaniky je to stejny cislo jako serial na krytu xka ? V žádném případě :cheesygrin: dvd key se musí vyčíst z mechaniky. U každé se to dělá jinak. Hej tak s tou lednicí jsi mě fakt dostal a ne jen tou lednicí, každou větou mě dostáváš :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lostsoul Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 jelikož je v lednici vlhko, půjde ti beztak Xbox do sraček :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 ne s tou lednicí to nedělej jde hlavně o kondenzaci vody.. a voda a elktřina se rádi nemají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kupko Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 uz sem to upgradnul - uz ne lednice ale staci mit otevrene okno a pod nim xko...beha bez problemu...ovsem to vyresi problem jen tak do dubna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 No taky ti davam par dnu a muzes si snim podlozit "kejvajici stul" .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kupko
Cauko,koupil jsem z bazar xbox 360 s RROD ten sem opravil ale nejede mi mechanika,kdyz tam prdnu origo hru tk chvili readuje a pk jen napise open tray,jako kdyby tam nebyl disk.Nevite co s tim?Je to laserem?Diky za odpovedi. Kupko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.