bobo Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 JJ byla to MP5tka od CAcka s M150 brkem, novou vzduchotechnikou, silikonovej hop, kovova komora, pokud se postesti jeste nekde mozna najdu fotku jestli jsi s tim prostrelil mobil naskrz ... tyjo nikdy nebudu hrat airsoft :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja vzdycky neco hodim napr polstar atd.. a nebo poradne zazvu... a kdyz sem mel jeste ps2 pes 4 tak se hodil ovladacem ze se rozbil ... a uz nikdy neslapal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 JJ byla to MP5tka od CAcka s M150 brkem, novou vzduchotechnikou, silikonovej hop, kovova komora, pokud se postesti jeste nekde mozna najdu fotku není nutný... text mluví za vše... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 jestli jsi s tim prostrelil mobil naskrz ... tyjo nikdy nebudu hrat airsoft :D Staci chranice na zuby to je to jediny co se muze rozlitnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marlow28 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 heh.... vcera som s kamaratom (so susedom, LukDM bude vediet kto :D) som hral THP8 a vsimol som si ze ma na displeji taky mozno 4mm skrabanec..pytam sa ho ze co sa mu stalo......A ON NATO : hral som fifu a od nervoch som kusol do PSP :D potom mi ukazal aj zadny kryt a ten kruh zelezny je tez poskrabany :D heh.... ked ja mam nervy a neviem daco prejst tak si vybijem zlost do periny alebo postele ale nikdy nekusnem do PSP.... vy robite co, ked mate nervy ???????????, tak todle by me nenapadlo ale je pravda ze kdyz tam hraju nakej fotbal a moc dlouho podrzim strelu a v posledni sekunde nedam vylozenou sanci tak se chytnu za hlavu a nadavam si ale nikdy bych do psp nekousal :psp:8):cheesygrin::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 no já jsem takhle ještě nikdy nic nezničil nikdy bych tomu neublížil :D zas takové nervy nemám maximalně . řeknu sprostý slovo nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 já když mam u hraní nervy a něco jse mi nepovede tak to akorák prokleju ve 3ech jazicích a pařim dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marlow28 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 já když mam u hraní nervy a něco jse mi nepovede tak to akorák prokleju ve 3ech jazicích a pařim dál... aj v mongostine ne ?:) ja kdyz uz zvuk tak hlucne zasycim :bash::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 aj v mongostine ne ?:) ja kdyz uz zvuk tak hlucne zasycim :bash::cheesygrin:tak tu jsem zrovna nemyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 lol, vy jste směšný... to ja bych psp nic neudělal... :D ale měly by jste vydět pc ze strany která je ke mě nejblíž :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Staci chranice na zuby to je to jediny co se muze rozlitnout :) a oci ? kousek v tesine jednomu klukovi vylili oko airsoftkou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 a oci ? kousek v tesine jednomu klukovi vylili oko airsoftkou ... Samozřejmě musíš mít buď ochrané brýle nebo masku ... a navíc na oficiálních akcích musíš mít snad do 18(?) masku. EDIT: a sry za ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ....od nervoch som kusol do PSP.... prý kousl:D To ja PSP obvykle rači celé snim... a pri cekani nez vyjde ven ;-) ma clovek obvykle dost času na zpytování co šatně udělal...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 a oci ? kousek v tesine jednomu klukovi vylili oko airsoftkou ... No tak to je jasny, bryle se berou jako standard :) Ne do 18 nemusis mit masku muzes mit klidne brejle do kdyz ti je od 15-18 tak musis mit potvrzeni od rodicu ze muzes hrat (ale na to stejne vsichni se*ou) ale pak to pripada zodpovednost na nejstarsiho ze zkupiny ve ktere se hraje.... SRY ZA OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 ja nervak nejsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 ty musis byt hodne energicky kluk ... tak psp se ti nerozbilo ale tys ho rozbil ... mno to nechapu,kvuli takovym pitomostem si rozbit psp ... nechtel bych byt tvoje budouci manzelka :D díky za komplimet ne to psp co je v podpise je jiny ja mel asi 3 jinak uz sem zklidnil ted treba zrovna vcera u flAtoutu 2 sem to nemoh udelat tak sem zlomil cd lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 díky za komplimet ne to psp co je v podpise je jiny ja mel asi 3 jinak uz sem zklidnil ted treba zrovna vcera u flAtoutu 2 sem to nemoh udelat tak sem zlomil cd lol a to "hnusný" psp se teda jak rozbilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 desainerr-by si sa mal krotit,zlomit cd pre hru,hm,si najdi daco,do coho po neuspechu mozes kopnut,usetris kopec penazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 U her jsme sice nerví ale né tak abych snim házel o zem mlátil do něj kladívkem plavil na něj nebo něco podbodného :D Ale to stim kemrem mě fakt dostalo :D LOoOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 a to "hnusný" psp se teda jak rozbilo? to sem jednou hral a najednou mi stav dysplay restartu hra najede asi po 3 minutach zase a tsk to slo bez zastaveni rekord jednou vydrzelo 4,5 minuty no do ted newim jak se to stalo ale co sestra si aspon ma s cím hrát to darkness gale ja nezlomil jen cd ale cely ps2 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tak psp je v pohode to jeste neletelo ale u compu lita mys vzduchem a klavesnice dostava narez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Když už se naštvu tak to vypnu, opatrně položím do šuplíku, zavřu ho a Jdu se dívat na televizi. Většinou mě však ta magická síla PSP přinutí abych to za cca 5 minut zkusil znova ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Komp CoD2 si tak bezim nad dead a takle 4krat v SaD sem uplne vybouch a vytrh klavesnici =sunt za 600 a zacal sni mlatit o kraj stolu :-D CoD4 ps3 Hc se pripojim teamkiller du pryc pak se pripojim host se odpoji a takle 10 MIN pak najdu hru a tam jdu a kreten kretenska me tam teamkillne kkt do zad zarvu si trochu a kousnu do ovladace dodnes to tam mam :D PsP - tekken ultra CPU ma jednu carku hp ja ho chci dodelat stylove a on me este da tekken dojo tournament final ja dostal nerva strcil psp do pusy a kousnul sem si kousek analogu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Ja se priznam, ze jsem do psp uz minimalne 2x kousnul, bohuzel uz nepamatuju u ktere hry, proste najednou bylo psp v puse:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 u PSP se krotim, ale u PC to někdy nezvládám: 1x hod myší proti zdi 1x přelomená klávesnice o hranu stolu :cheesygrin: 1x ukopnutej šuplík CDROMky :blink: :lol: :cheesygrin::wohow::wohow:!..to musela byt podívaná na tebe jak knockoutuješ klávesnici!:-D!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.