soldacz Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Já mám taky nějakou tendenci kousat do displaye, ovšem když se uvědomím snažím si jen oddechnout a vzpomnět si na něco hezkýho..nebo na tu cenu PSP a hned je zlost pryč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 vy jste barbaři ! já když mám nervy tak mi pomůže jít ven s kámošema nebo prostě PSP odložím a du na PC u toho většinou jen mlátím rukou do stolu když mě naštve PhotoShop xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 ja som zatial psp nic neurobil ale moj mobil (se k610i) ma na polky zlomeny displej a v strede je otlacok mojho zubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 jak muže nějakej dement v zuřivosti KOUSAT do nějakýho přístroje? to je prostě demence... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 ja teda s nicim nehazu akorat kdyz se mi zasekne notas (kvuli rozbity mu hrddisku) tak zacnu mlatit tam kde ten harddisk je. zato bracha ten furt hraje na compu a kdyz muneco nejde tak zacne mlatit do bedny taky uz ma celej box na pc zprohybanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.