kukino1 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Zdravim zvazujem kupu xbox 360 a chcem sa spytat na tieto dve zariadenia XBOX 360 Play & Charge Kit a XBOX 360 Quick Charge Kit Rozmyslal som nad tym ze so zariadenim XBOX 360 Play & Charge Kit mam po starostiach s vymenou akumulatora za iny lebo vlastne sa dobija za chodu, ale hranie si chcem vychutnat na kresle a neviem aka je dlzka toho kabla.Ak to ma niekto tak nech napise aka je dlzka toho kabla ku joisticku,prosim.Mal by to byt xbox360 elite system a ako sucastou balenia je tam akumulator do joisticku alebo je to na tie klasicke tuzkove baterky??? Alebo dalsia alternativa by bola kupit si nabijacku a nabijatelne beterie a dobijat to cez to.Dakujem za rady 8) //<^KeNnY^>: Nastaveno jako důležité, poslední dobou je tu okolo toho spousta dotazů, takže všechny otázka okolo výběru způsobu nabíjení ovladače sem. Já sám za sebe musim doporučit klasický tužkovky, nikdy jsem s nima neměl nějakej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bory Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Cau urcite bych zvolil ten XBOX 360 Play & Charge Kit kabel je dostatecne dlouhy ma cca asi 2,5M v pohode ti dosahne toho bych se nebal. A soucasti Xboxu jsou 2Tuzkove baterky (alkalicke) kdyz koupis ten XBOX 360 Play & Charge Kit tak ti prijde kabel+akumulator dobijeci ja osbone toho vyuzivam a jsem velmi spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 právě jsem vybalil jeden XBOX 360 Play & Charge Kit original a podle obalu má kabel 2,7m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Nabijacka (kvalitna napr. IPC-1L) + na jeden ovladac 4 ks nabijatelne AA baterie (na striedanie) a si "free". Nabijacku vyuzijes v domacnosti aj na ine zariadenia, nielen pre X360 ovladac!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 XBOX 360 Play & Charge Kit já mám tohle... a nevim no, dost se mi to jebe, baterka se nabíjí podle nálady, někdy to nemůžu sundat ani na 3 vteřiny, někdy se nenabíjí vůbec... rozhodně bych do tohohle příště už nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Já hraju se dvěma dobíjecíma tužkovkama a nemůžu si stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Já hraju se dvěma dobíjecíma tužkovkama a nemůžu si stěžovat Přesně tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Já hraju se dvěma dobíjecíma tužkovkama a nemůžu si stěžovat já taky a pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino1 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dakujem za odpovede idem do tych dobijacich bateriek :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Ahoj, koupil jsem si jeden Play & Charge Kit, ale mám problém s nabíjením. Když se mi poprvé vybila baterie, která byla v balení, dal jsem ji nabít, bliklo ale jen červené světlo a pak hned za chvilku zelené (řekl bych, že by mělo svítit červené a když se to nabije, mělo by bliknout zelené). I když nechám takhle nabíjet ovladač třeba 4 hodiny (když nehraju a vypnu xbox, tak mírně hučí, jede jakoby v režimu spánku, jen dobíjí), po odpojení kabelu je ovladač uplně vybitý. Dělám něco špatně nebo je vadný celý zakoupený Play & Charge Kit? Díky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak co, nikdo neví? Přece nejsem jedinej z tohohle fora, co používá Play & Charge Kit. Aspoň mi můžete napsat, jak vypadá nabíjení, abych věděl, v čem je chyba. Potřeboval bych to vědět, abych to mohl případně vyreklamovat. Jinak bych ještě dodal, že ovladač funguje s tužkovými bateriemi bez problému, takže v něm problém není a když hraji při "nabíjení" a mám z ovladače dráťák, tak taky není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 A preto je lepsie pouzivat nabijatelne baterie AA + k tomu slusnu nabijacku, napr. IPC-1L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 domníval bych se, že je problém v baterii. osobní zkušenost: mám dvě baterie, jedna se v pořádku nabije a po odpojení P&Ch kitu pak normálně funguje. pak mám však ještě druhou baterii a ta se po připojení kitu do pěti vteřin označí za nabitou, ale samozřejmě není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 A preto je lepsie pouzivat nabijatelne baterie AA + k tomu slusnu nabijacku, napr. IPC-1L. Přesně takovou odpověď jsem čekal :roll:. kousalik: Díky moc, už vím, že chyba není ve mým přístupu, takže pošlu Kit na reklamačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Přesně takovou odpověď jsem čekal :roll:.kousalik: Díky moc, už vím, že chyba není ve mým přístupu, takže pošlu Kit na reklamačku. Zahod ho a kup si nabijacku a nabijatelne baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Na tenhle kit si stěžuje spousta lidí, trezzor má pravdu, měl jsi koupit normal dobíjecí tužkovky, taky jsem to tak vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seetal Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 nabijecka a tuzkovky a neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 chci se zeptat jestli Microsoft Play and Charge Kit jde použí i k PC - jakože bych s tim moch hrát na PC bez Wireless Gaming Receiver For Windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Ne,sice se ti stáhne ovladač ale ten ti jen identifikuje Play and Charge Kit a ty ho tak můžeš nabíjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werbb Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 k cemu je dobry ten kit? asi jen na hrani at nemusim nicit tuzkovky co? uvazoval jsem o koupi ale za 500 se mi to zdalo dost. co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 k cemu je dobry ten kit? asi jen na hrani at nemusim nicit tuzkovky co? uvazoval jsem o koupi ale za 500 se mi to zdalo dost. co vy na to? K comu je ten Play and charge kit? Uz z prekladu: "hrat a nabijat" :D A kedze mame aj ofic. stranku xbox.com (poniektori :D ), tak to tam aj mame popisane, ze? http://www.xbox.com/sk-SK/hardware/x/xbox360playchargekit/ A nicit "tuzkovky" myslis ako? Snad mas nabijacku a nabijacie tuzkovky, hadam nekupujes jednorazovky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Mam dva doma taky. Pri zastrceni kabelu do ovladace akorat problikne zelena dioda na kabelu a ani po nekolika hodinach neni ovladac nabity. Hrat s tim bez problemu jde. Co delam spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ja bych Vám řekl na co je tahle věcička ale nechci byt sprosty. Tenhle šmejd bych typkum z Mrkvosoftu hodil na palici. Tuhle srandu jsem si taky pořídil za nekřestanske penize a ted to leží ladem a akorat se na to práší. testoval jsem to snad týden a pří nabíjení mi už po 5min hlasila zelena kontrolka že je nabito a nasledně po nabiti mi ovladač vydržel asi 15min.!! fungovat, pak se opet vybil. Zlate!!! nabíjecí baterie a nabíječka!!! Jsem nadmíru spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Sharku naprosto s tebou souhlasím :) , opravdu se vám vyplatí koupit nabíjecí baterie :) . Navíc tenhle kabel při hraní dost špatně drží s ovladačem ;) . A rád to řeknu za tebe je to na hovno a na nic :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werbb Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 presne tohle jsem chtel vedet. :) zda se to vyplati koupit nebo je to na prd a jsou lepsi nabijeci baterky:) takze nekupovat :) zase jsem o neco chytrejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.