Jump to content

XBOX 360 Play & Charge Kit VS. XBOX 360 Quick Charge Kit VS. Dobijatelne baterie

Recommended Posts

Posted

Zdravim zvazujem kupu xbox 360 a chcem sa spytat na tieto dve zariadenia

XBOX 360 Play & Charge Kit

play&charge.JPG

a

XBOX 360 Quick Charge Kit

Xbx360QckChrgKitS.JPG

Rozmyslal som nad tym ze so zariadenim XBOX 360 Play & Charge Kit mam po starostiach s vymenou akumulatora za iny lebo vlastne sa dobija za chodu, ale hranie si chcem vychutnat na kresle a neviem aka je dlzka toho kabla.Ak to ma niekto tak nech napise aka je dlzka toho kabla ku joisticku,prosim.Mal by to byt xbox360 elite system a ako sucastou balenia je tam akumulator do joisticku alebo je to na tie klasicke tuzkove baterky??? Alebo dalsia alternativa by bola kupit si nabijacku a nabijatelne beterie a dobijat to cez to.Dakujem za rady 8)

//<^KeNnY^>: Nastaveno jako důležité, poslední dobou je tu okolo toho spousta dotazů, takže všechny otázka okolo výběru způsobu nabíjení ovladače sem. Já sám za sebe musim doporučit klasický tužkovky, nikdy jsem s nima neměl nějakej problém.

• 1 month later...
Posted

Ahoj, koupil jsem si jeden Play & Charge Kit, ale mám problém s nabíjením. Když se mi poprvé vybila baterie, která byla v balení, dal jsem ji nabít, bliklo ale jen červené světlo a pak hned za chvilku zelené (řekl bych, že by mělo svítit červené a když se to nabije, mělo by bliknout zelené). I když nechám takhle nabíjet ovladač třeba 4 hodiny (když nehraju a vypnu xbox, tak mírně hučí, jede jakoby v režimu spánku, jen dobíjí), po odpojení kabelu je ovladač uplně vybitý. Dělám něco špatně nebo je vadný celý zakoupený Play & Charge Kit? Díky moc za odpovědi.

Posted

Tak co, nikdo neví? Přece nejsem jedinej z tohohle fora, co používá Play & Charge Kit. Aspoň mi můžete napsat, jak vypadá nabíjení, abych věděl, v čem je chyba. Potřeboval bych to vědět, abych to mohl případně vyreklamovat.

Jinak bych ještě dodal, že ovladač funguje s tužkovými bateriemi bez problému, takže v něm problém není a když hraji při "nabíjení" a mám z ovladače dráťák, tak taky není problém.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted
k cemu je dobry ten kit? asi jen na hrani at nemusim nicit tuzkovky co? uvazoval jsem o koupi ale za 500 se mi to zdalo dost. co vy na to?

K comu je ten Play and charge kit? Uz z prekladu: "hrat a nabijat" :D A kedze mame aj ofic. stranku xbox.com (poniektori :D ), tak to tam aj mame popisane, ze? http://www.xbox.com/sk-SK/hardware/x/xbox360playchargekit/

A nicit "tuzkovky" myslis ako? Snad mas nabijacku a nabijacie tuzkovky, hadam nekupujes jednorazovky :D

Posted

Ja bych Vám řekl na co je tahle věcička ale nechci byt sprosty. Tenhle šmejd bych typkum z Mrkvosoftu hodil na palici. Tuhle srandu jsem si taky pořídil za nekřestanske penize a ted to leží ladem a akorat se na to práší. testoval jsem to snad týden a pří nabíjení mi už po 5min hlasila zelena kontrolka že je nabito a nasledně po nabiti mi ovladač vydržel asi 15min.!! fungovat, pak se opet vybil. Zlate!!! nabíjecí baterie a nabíječka!!! Jsem nadmíru spokojen.