Bunny1468622758 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 čus lidi, hráli jsme s kámošem hru a najednou se mu obevila čára přes display, zkoušeli jsme vypínat a zapínat PSP, ale nepomohlo to... Nevíte co s tim? Nebo proč se to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Neobuchl jsi s tím nebo tak něco ? ukazuje se to i vmenu ?Napadá mě jen reklamace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Neobuchl jsi s tím nebo tak něco ? ukazuje se to i vmenu ?Napadá mě jen reklamace... já s tim nebouchl, stalo se to kámošovi, ne mě a ani on do toho nebouchl, jen chvíli to měl v kapse, než jsme přešli jinam... Neni na to nějaký program který dává pryč stuck pixely, že by to třeba pomohlo... Jinak reklamaci asi težko, protože má 5.03 Gen a po reklamaci by si už asi nezahrál ISO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 já s tim nebouchl, stalo se to kámošovi, ne mě a ani on do toho nebouchl, jen chvíli to měl v kapse, než jsme přešli jinam... Neni na to nějaký program který dává pryč stuck pixely, že by to třeba pomohlo... Jinak reklamaci asi težko, protože má 5.03 Gen a po reklamaci by si už asi nezahrál ISO... Ale lepší reklamace než rozbitý PSP, ne? A nepromáčklo se to nějak v té kapse o něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 ta čára neni tak velká a psp normálně funguje... je mi sice divný, že je přesně ve prostřed, ale koukat se přes to dá, jen mi je divný, proč se tam najednou objevila... jinak nevim jestli to nějak nepromáčkl v kapse.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=45212 tim se opravují stuck pixely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=45212tim se opravují stuck pixely to jsem už zkoušel a bohužel nic... jen to vždy na vteřinku zmizí a pak se to zase objeví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 stucky se nedají opravit ani aplikací i když to tu někteří tvrdí maximálně si přiděláš další :lol: ať zkusí reklamaci nebo ať si koupí new disp za 1500 a příjde i o záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AsterCZ Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 jo tohle se mi taky stalo...asi musis vymenit display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 3, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 PSP bych nedával do reklmace, protože na 100% udělaj update na vyšší FW Doporučuji koupit nový display, vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Souhlasím...Pokud chce dál hrát ISO,tak bude lepší si koupit novej displej a vyměnit si ho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bunny1468622758
čus lidi, hráli jsme s kámošem hru a najednou se mu obevila čára přes display, zkoušeli jsme vypínat a zapínat PSP, ale nepomohlo to... Nevíte co s tim? Nebo proč se to stalo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.