Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Proč nejede internet?!

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

jo, i já mám podobnej problém, jenom sem ho víc nějak neřešil, zatim, ale mám i router, zkoušel sem nastavit jak statickou IP, tak dhcp... jednou mi to při dhcp tu adresu přiřadilo, ale pak už nic a stejně se nic nedělo.. dyžtak router mám TP-Link, to je jedno jakej model, nechce se mi vstavat:-D....máte někdo s tim zkušenosti?

Edit: kecám, jede to jak má;-), jenom sem měl uvolněnej kabel:-)

• 0
Odesláno
ROUTER je nutný všude (ne jen u WiFi!). Pokud nemáš router, nesmíš mít zapojeno v krabičce více jak jeden "přístroj". Buď PC nebo Xbox 360. Údaje musí být přesné. Pro bezproblémové fungování ti vřele doporučuji dokoupit router a tím předejdeš zbytečným problémům. Zdar.

jo, ale když sem vzal ten kabel z PC a zapojil do Xboxu 360, tak to taky nešlo. A jaké přesné údaje?

• 0
Odesláno

Co máš za internet - jakého poskytovatele? Pokud nemáš router, problém bych viděla v tom, že se nemůže jen tak vyndat kabel z PC, ale musíš vyndat kabel z PC, pak restartovat modem (prostě to něco, z čeho ti vede ethernet kabel - vytáhni to ze zásuvky na 10sekund) pak zapojit do xboxu a vyzkoušet.

Podle mě je problém v tom, že si modem musí natáhnout nové ip adresy a to bez restartu modemu nejde.

Samozřejmě také doporučuji dokoupit router - stojí pár stovek a pohodlí je nesrovnatelné.

• 0
Odesláno
Co máš za internet - jakého poskytovatele? Pokud nemáš router, problém bych viděla v tom, že se nemůže jen tak vyndat kabel z PC, ale musíš vyndat kabel z PC, pak restartovat modem (prostě to něco, z čeho ti vede ethernet kabel - vytáhni to ze zásuvky na 10sekund) pak zapojit do xboxu a vyzkoušet.

Podle mě je problém v tom, že si modem musí natáhnout nové ip adresy a to bez restartu modemu nejde.

Samozřejmě také doporučuji dokoupit router - stojí pár stovek a pohodlí je nesrovnatelné.

tak sem to zkusil a nejde to. Ta ip adresa tam ale je. Tak si asi koupim router. Dik všem za pomoc.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu