masi113 Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Prosim poraďte. Připojil sem do Xboxu a do modemu ethernet kabel ale nejde mi net. Vůbec nevim proč. Může to bejt třeba tim že nemam HDD? Pls poraďte:cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DarkTemplar Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 HDD určite nie .. Nemáš náhodou BAN ? A keď dáš test connection , čo ti to vypíše ? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 prostě test failed. Stejný jak kdybych žádnej kabel neměl zapojenej akorát když je zapojenej tak to testování tvá dýl ale ukáže se to samý. jo a BAN nemam, to by mi ani nešlo páč sem se ještě nepřipojil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jakubgaluszka Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 mas konzoli z druhy ruky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 ne, proč? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zuzkys Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Máš flash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jakubgaluszka Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ne, proč? třeba by předchozí majitel dostal ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 aha. Flash mam. Vůbec to nechápu, v Configure Network tam mam to Basic settings vyplněný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 http://www.alza.cz/Galery/ShowImage.asp?iditem=89242&fd=f3&cd=MN213i je tohle ethernet kabel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Senpu Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 kdyz ma nekdo ban tak mu to primo napise ze ho ma myslim (videl sem tak u kamose) mas urcite vsechny udaje spravne? jestli nemas tak pozadej o druhou IP adresu a tu tam dej (ja to tak vyresil) EDIT: j je to ethernet kabel .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 znamená tohle že mam BAN? Mam tu error status report: W:0000-000B X:4000-1001 Y:0000-0000 Z:0000-0000 ID:FFFF-FFFF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Senpu Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 znamená tohle že mam BAN? Mam tu error status report:W:0000-000B X:4000-1001 Y:0000-0000 Z:0000-0000 ID:FFFF-FFFF ban to asi neni .. viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=44862 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 hele a nepotřebuju router? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Senpu Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 hele a nepotřebuju router? ne .. proste staci ethernet kabel kde bezi internet a nastavit udaje o pripojeni .. jen na WiFi potrebujes dokoupit prijmac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 tak to teda netušim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ingnition Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ROUTER je nutný všude (ne jen u WiFi!). Pokud nemáš router, nesmíš mít zapojeno v krabičce více jak jeden "přístroj". Buď PC nebo Xbox 360. Údaje musí být přesné. Pro bezproblémové fungování ti vřele doporučuji dokoupit router a tím předejdeš zbytečným problémům. Zdar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lortenz Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 jo, i já mám podobnej problém, jenom sem ho víc nějak neřešil, zatim, ale mám i router, zkoušel sem nastavit jak statickou IP, tak dhcp... jednou mi to při dhcp tu adresu přiřadilo, ale pak už nic a stejně se nic nedělo.. dyžtak router mám TP-Link, to je jedno jakej model, nechce se mi vstavat:-D....máte někdo s tim zkušenosti? Edit: kecám, jede to jak má;-), jenom sem měl uvolněnej kabel:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 ROUTER je nutný všude (ne jen u WiFi!). Pokud nemáš router, nesmíš mít zapojeno v krabičce více jak jeden "přístroj". Buď PC nebo Xbox 360. Údaje musí být přesné. Pro bezproblémové fungování ti vřele doporučuji dokoupit router a tím předejdeš zbytečným problémům. Zdar. jo, ale když sem vzal ten kabel z PC a zapojil do Xboxu 360, tak to taky nešlo. A jaké přesné údaje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zuzkys Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Co máš za internet - jakého poskytovatele? Pokud nemáš router, problém bych viděla v tom, že se nemůže jen tak vyndat kabel z PC, ale musíš vyndat kabel z PC, pak restartovat modem (prostě to něco, z čeho ti vede ethernet kabel - vytáhni to ze zásuvky na 10sekund) pak zapojit do xboxu a vyzkoušet. Podle mě je problém v tom, že si modem musí natáhnout nové ip adresy a to bez restartu modemu nejde. Samozřejmě také doporučuji dokoupit router - stojí pár stovek a pohodlí je nesrovnatelné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 masi113 Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 Co máš za internet - jakého poskytovatele? Pokud nemáš router, problém bych viděla v tom, že se nemůže jen tak vyndat kabel z PC, ale musíš vyndat kabel z PC, pak restartovat modem (prostě to něco, z čeho ti vede ethernet kabel - vytáhni to ze zásuvky na 10sekund) pak zapojit do xboxu a vyzkoušet.Podle mě je problém v tom, že si modem musí natáhnout nové ip adresy a to bez restartu modemu nejde. Samozřejmě také doporučuji dokoupit router - stojí pár stovek a pohodlí je nesrovnatelné. tak sem to zkusil a nejde to. Ta ip adresa tam ale je. Tak si asi koupim router. Dik všem za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
masi113
Prosim poraďte. Připojil sem do Xboxu a do modemu ethernet kabel ale nejde mi net. Vůbec nevim proč. Může to bejt třeba tim že nemam HDD? Pls poraďte:cry:
19 answers to this question
Recommended Posts