cechomor Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 příští týden jedu do USA ... a napadlo mě koupit si ps3 ... je to dobrý nápad ? .. radši se ptám aby pak nebyly akorát potíže atd... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 zjisti si, jakej ma tamni PS3 zdroj, aby umel 230V. Jinak jses samozrejme bez zaruky, coz je zrovna u koznole, navic za 5-6 tisic naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 dříve byl problém i s hrami co jsem někde kdysi četl že nebyly freeregion což mi ale připadá jako blbost a k4relB má pravdu raději si kupo PS3 tady v Evropě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 urcite bych bral jedine v Evrope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 příští týden jedu do USA ... a napadlo mě koupit si ps3 ... je to dobrý nápad ? .. radši se ptám aby pak nebyly akorát potíže atd... děkuji Pokud tam jedeš a seženeš za dobrou cenu novej Slim, tak proč ne. Starší model by se asi nevyplatil vzhledem k záruce. dříve byl problém i s hrami co jsem někde kdysi četl že nebyly freeregion což mi ale připadá jako blbost a k4relB má pravdu raději si kupo PS3 tady v Evropě Žádnou takovou hru neznám... všechny jsou region free... Problém může nastat až s přehráváním prvních BD filmů a DVD filmů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 zjisti si, jakej ma tamni PS3 zdroj, aby umel 230V. myslim že u ps3 to nevadí, že ta zvládá 110-230V/50-60Hz..jediný co budeš muset koupit je bud redukce, cestovní redukce, nebo kabel jako máš v PC zdroj v síti a ten stojí max stovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Žádnou takovou hru neznám... všechny jsou region free... Problém může nastat až s přehráváním prvních BD filmů a DVD film Které jsou také většinou region free, takže bych se zas tak nebál NTSC verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Podle mě není problém cokoliv koupit v USA - pokud ti nevadí, že nebudeš mít záruku. Pokud seženeš za dobrou cenu tak klidně, jenom tady koupíš kabel a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 O zdroj v PS3 vubec nejde, jakkakoliv PS3 muze byt zapojena kdekoliv na svete, staci jen redukce, nebo klasickej kabel co se pouziva u nas, kterejch ma kazdej doma hafo. Stejne tak hry pojedou vsechny. Jen mam pocit ze filmy nepudou, ale ty stejne nikdo moc nekupuje. A pak ta zaruka samozrejme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Podle mě není problém cokoliv koupit v USA - pokud ti nevadí, že nebudeš mít záruku. Pokud seženeš za dobrou cenu tak klidně, jenom tady koupíš kabel a je to. přesně tak. Kdyžtak mi ho můžeš koupit taky xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 spočítej si náklady, v první řadě budeš platit sales tax kolem 5-8 % záleží na státu, pak budeš muset dokázat že je to pro vlastní denní potřebu (což u konzole nevim nevim) jinak budeš zde platit 20% DPH a u tohohle typu elektroniky i clo (nejsem si jistej jesli se konzole počítá jako počítač tudíž by clo bylo 0,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 on si to neobjednává z ameriky do česka, on do ameriky jede, takže nic z toho co jsi řek neni pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 tady s diskuse plyne ze se bude vracet. o sales tax neni pochyb, zalezi do jakyho jede statu. a celnice na letisti samozrejme taky je a 20% dph neni zanedbatelna vec :p ale nerikam ze kdyz v usa ps3 vybali a hodi ji mezi spodary tak ze to po nem budou chtit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.