canava Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 a existuje jiný způsob jak přijít k penězům bez toho, abych musel jezdit závody ?? nebaví mě to !! chci si jen koupit nějaký auta a řádit si po ostrově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 domluvit si s nějakým pracháčem instant challenge s velkou sázkou a že tě nechá vyhrát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 kdo se hlásí ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 nejsem žádnej bohatýr :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 nejsem žádnej bohatýr :D zálohuj si save :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 stejně mám jenom asi 7 mega :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 a existuje jiný způsob jak přijít k penězům bez toho, abych musel jezdit závody ?? nebaví mě to !! chci si jen koupit nějaký auta a řádit si po ostrově... pokud už jsi v game progressu dost daleko a máš poslední level F.R.I.M.u, můžeš udělat přesně to po čem toužíš - vybereš auto, nastavíš si gpsku pokud se Ti chce a jen se prostě projíždíš, míjíš auta a co minutu si připisuješ 10 tisíc $$$...pokud teda ovšem vydržíš nebourat žeo :psp: a další způsob je ten, že v nějakym tom cup závodu na Oahu je závod, kde máš dát nějakou tu maximálku (300+) netrvá to moc dlouho a za výhru je 20 tisíc $$$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 jenom 7 mega ?????? já mám 210tisíc... a jsem uplně na začátku, odjel jsem si 3 cupy a dál to hrát nechci protože je to opruz :) však si zálohuješ ten save jak tu někdo psal, pošleš mi to a zase si to obnovíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 jojo ta dvojka je docela nuda. lepši je jednička podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 jojo ta dvojka je docela nuda. lepši je jednička podle mě. jednička má mnohem lepší "fyzikální model" a "pocit z rychlosti", navíc má motorky (těch se teda v únoru dočkáme i do dvojky) ale dvojka není vůbec špatná hra...kdo jedničku nehrál, neměl by s tim mít problém :thumbup: ještě jsem zapomněl dodat, hlavně v jedničce jsou Lamborghini, ty mi ve dvojce mooooc chyběj :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 dyť v jedničce nebyl ani hardcore mod pokud si dobře pamatuju.. a motorky mi za těch mrazivých dlouhých zimních nocí taky chybí :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 no jednička hardcore mod má. dvojka ne. v jedničce se mi líbí auta, lamborginy, motorky atd, ve dvojce ty vychytávky jako blikry, stahování střechy a přece jen lepší grafika. hrál sem oboje ale víc mě táhne ta jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Nevím o čem se přesně bavíte ale jestli o tom jestli je lepší jednička nebo dvojka, tak to vůbec, ale vůbec neřeště, každá má nějaké plus a pokud nevíte jakou z nich si koupit, prostě kupte obojí, protože je to awesome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 jednička rules Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 dany_: dvojka má hardcore taky, vím to protože to na HC hraju :) najde se teda někdo kdo by mi poslal nějaký prašule ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 dyť v jedničce nebyl ani hardcore mod pokud si dobře pamatuju.. a motorky mi za těch mrazivých dlouhých zimních nocí taky chybí :( tak to jsi asi jedničku nedohrál, protože po odjetí všech závodů se Ti HC režim odemkne právě v prvním dílu :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 dany_: dvojka má hardcore taky, vím to protože to na HC hraju :) najde se teda někdo kdo by mi poslal nějaký prašule ? :D ale ty si pleteš dvě různý věci :lol: ve dvojce máš nastavenej "jízdní" režim právě na HC, ale v jedničce je to o tom že CELÁ HRA se přepne do režimu HC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 no jedničku jsem nedohrál... aha chápu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 jednička prostě byla lepší no.. jinak canava přidej si mě na PSN :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Zdravim kdy že to má vyjít to dlc. Prej by tam měli bejt i motorky bo co a kolik myslíte že bude na PSN stát???? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 oficiální datum není...napsali jen v únoru...a vzhledem k tomu, že hra samotná vyšla 9.února, vsázim na tohle datum :psp: btw na PC to nebude stát ani halíř :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 hmm to je bezva ale pc mi sotva rozjede nfs mw mám ho jen na internet a dělaní úkolu do školy a taky na media server tot vše hádám že na PSN to bude tak okolo 250kč teda spíš v to doufám no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ahoj tak co to dlc???furt se nic neví??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 tuším že v půlce února bude venku.. ?? nevím jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 je tady pár stránek zpátky odkaz na info, když jsem se ptal já, dával to tam myslím Srig.. ;) edit: nebuďte líní sakra! :D http://www.zing.cz/novinky/8746/test-drive-unlimited-2-odhaluje-druhe-dlc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts