Misi Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Koukám na to a nějak mě tdu2 začíná lákat :D edit: Jo mohl bych se zeptat? Má TDU2 online pass? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Koukám na to a nějak mě tdu2 začíná lákat :Dedit: Jo mohl bych se zeptat? Má TDU2 online pass? Díky! online pass nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ok díky tak to můžu zkusit někde levně sehnat bazarovku. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Zdar něco novýho o dlc???asi nic co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Zdar něco novýho o dlc???asi nic co ticho po pěšině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 je tady pár stránek zpátky odkaz na info, když jsem se ptal já, dával to tam myslím Srig.. ;) edit: nebuďte líní sakra! :D http://www.zing.cz/novinky/8746/test-drive-unlimited-2-odhaluje-druhe-dlc žžžžžžžžžž, škoda že tuhle hru skoro už nikdo nehraje, je to skvělá hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 no doufám že unor bude unor zní to sice směšně ale je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Zdravím. Už konečně vyšlo to dlc s motorkama. Kdyby někdo nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Zdravím. Už konečně vyšlo to dlc s motorkama. Kdyby někdo nevěděl - tak pardon. Viděl jsem to na xbox live. Tak snad bude za chvilku i PSN - Store Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 jj už i na ps je nový cca 500MB patch, zatím jsem neměl čas to nějak vyzkoušet. Jsou tam motorky, pokud jsem dobře pochopil tak motorky jdou koupit jen ze store (1 motorka = 25kč). Jinak jsem ji zkoušel na test drive na ty 2 minuty a celkem dobré. Potom přibyly nové úkoly (20) a možná i nové auta, ale to si nejsem jistej, dlouho jsem to nehrál. Zkoušel jsem 3 úkoly a bylo to jaksi těžké, možná je to tím že jsem to hodně dlouho nehrál. Celkem mě dokonce zarazil i počet lidí co jsem potkával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Ahoj. Ja to zatim nezkousel, ale mohlo by se to trochu ozivit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Cau premyslim o teto hre ma to cenu jeste kupovat ? hraje to hodne lidi ? jeste kdyby mi nekdo napsal co vse muzu delat v MP diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Hraje to dost lidi to se nemusis bat Cela hra je multiplayerova protoze pikud ses pripojenej k siti kdyz ji hrajes tak ti vsude (v dobe kdy nejedes zavod nebo nejakej ukol) jezdej ostatni hraci s celyho sveta jediny co me na tom stve ze mi dost casto pronika jejich mluvene slovo do hrani a take pokud jich je hodne okolo a si ve meste hra se trochu kousa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Ok diky a jak tam fungujou ty kluby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Vim jen to ze se do nich muzes samozrejme pridat a i je zalozit pak jsem prodal ps3 takze vic nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 cau tak jsem si koupil tducko je nekdo kdo to hraje ze by jsme zajezdili ?? popr. muzem zalozit klub nebo se rad pridam do nejakeho aktivniho.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SobolHk Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 ja mám prázdnej klub :) klidně se přidej, ale hrávám až tak kolem 23:00 nebo naopak ráno od 6ti, klub se jmenuje CZ Free Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 jaj tak to bude k nicemu to ja v techto hodinach nikdy nehraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SobolHk Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 to je pech :cry: ale klidně si mě přidej někdy hraju i odpolko nebo celej den (když manželka někam vypadne 8) ), momentálně trávím hodiny v kasínu ve snaze vyhrát to přiblblý R8 cabrio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 Neprodává nebo nevymnění někdo něco (chci TDU 2) ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SobolHk Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 za dobrý peníze je kousek na aukru (http://aukro.cz/test-drive-unlimited-2-na-ps3-i3231829999.html) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 to je pech :cry: ale klidně si mě přidej někdy hraju i odpolko nebo celej den (když manželka někam vypadne 8) ), momentálně trávím hodiny v kasínu ve snaze vyhrát to přiblblý R8 cabrio jo byl jsem na tom stejně, ale pak jsem to vzdal a radši si ho koupil za ty 2 miliony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SobolHk Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 to jim nedám zas tak úžasný auto to není, navíc bedny docela dávaj :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 úžasný není, ale mě chybělo do sbírky kabrioletů, stejně jako ten spyker ve vip zóně, ten sem taky platil tvrdou měnou :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SobolHk Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 kdes na to bral?! ale pravda že vyhrát ten turnaj bude asi horší než mít štěstí v bednách, já ještě ani nenašel třešeň v drinku a že jich bylo :blejt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts