Srig Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Taky doufám. Mám ale problém, stáhnul jsem si oba 2 Veyrony a ve hře je nemohu najít. Mám Cz verzi hry a stahoval jsem to také z Cz Store. Nevíte, co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Taky doufám. Mám ale problém, stáhnul jsem si oba 2 Veyrony a ve hře je nemohu najít. Mám Cz verzi hry a stahoval jsem to také z Cz Store. Nevíte, co s tím? měli by být u dealera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jo, ale nejsou tam. Ani v televizi v položce dlc nic není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 já jsem viděl na videu že je někdo měl v Used car Dealer, jestli tam je nemáš tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak už jsem přišel na to, jak to uďelat, abych měl DLC auta u dealera. Musím být offline, jinak mi ty auta nejdou koupit. Už jsem si koupil Buggati Veyron Grand Sport Sang Blue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak dnes jsem koupil a instalova TDU2. Vše OK až na hlas jednotlivých postav ve hře. Zvuk jinak běží, hudba, motor, nárazy, ale postavy pouze otvírají pusu a nic z nich nevychází :cheesygrin:. Asi je to jen nějaká banalita, ale nevím co s tím. Poradíte? Navíc dnes hrozně blbne PSN a PSN Store.... Ještě bych dodal, že na obalu mám tři vlajky dvě anglické a jednu polskou. Někde se tu řešila česká verze hry, nemuže to být tím (někdo tam psal, že tam má myslím anglickou, španělskou atd.)? Jinak v menu mám volbu normálně angličtinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Můžete mi někdo prosím napsat zda se tato hra nechá hrát v multiplayeru ve splitscreenu?? Předem díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 nedá....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 nedá....... Škoda, ale děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Snad ten patch bude už tento týden, už mě nebaví čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodl83 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 jak se prodává vyhrané auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 myslím že vyhrané auto se nedá prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.pain88 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 celke dost slabá hra i grafika nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak jí nehraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Console patch http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=42739 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ahoj, od stredy to mam doma, ale sednul jsem si k tomu poradne az vcera. Zacatek hry je vcelku "nudny" ale po par zavodech se to velmi zlepsi! Nejde srovnavat tdu2 a gt5 ale u me vyhrava tdu za to, jak me to casem chytlo! Razeni u aut mi nekdy prijde celkem zvlastni, kdyz auto necha zarazeny vysoky stupen pri nizke rychlosti a ja musim cekat nez to to auto roztahne! Pro me je to ale "hra na volny cas", tim myslim ze kdyz zrovna nemam chut zavodit, jen tak se projizdim po okoli, stahnu si okenka, davam blinkry atd ;-) napr vcera jsem si koupil Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, dal tomu upravu carbon bi-colore a jen tak si jezdil v horach na hawaii!! Vim ze CCXR je lepsi, co se tyce postupneho prubehu vykonu a i brzdne drahy, ale ten zvuk Veyronu sem si proste zamiloval!!! :-) a to je prave to, co se mi na tdu2 libi! Clovek si nemusi kupovat to nejlepsi auto v kategorii aby vyhraval, jako je tomu je u gt5, ale muze si koupit auto jen tak pro radost!! ;-) takze kdyby nekdo chtel, tak muj nick: Mikee-CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Asi blbej dotaz ale da se hrat online TDU2 mezi uzivatelem co ma PS3 a druhym co ma PC??? dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Asi blbej dotaz ale da se hrat online TDU2 mezi uzivatelem co ma PS3 a druhym co ma PC??? dik. Už jsem to zjišťoval a bohužel údajně nedá, leda v Anglii na to mají servery. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Nevíte někdo, kde se dá v této hře zapnout 5.1 výstup? Nikde jsem to nenašel, jde mi to jen ve stereu. Asi ta hra v tom není, doufám že to bude i tom očekávaném Patchi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 zeptám se, kerá značka aut není ve hře? kámoš mí říkal, že tam není nějaká italská značka......proto doufám, že tam je ferrari, fiat i lambo...které tam není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Lambo tam není, Fiat myslím také ne. Ferrari je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 zeptám se, kerá značka aut není ve hře? kámoš mí říkal, že tam není nějaká italská značka......proto doufám, že tam je ferrari, fiat i lambo...které tam není? Tak to tě asi zklame, že právě Lamborghini a Maserati tam nený :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 chtěl jsem to pořídit jen kvůli tomu, že tam budou moje oblíbený auta....tak to si spíš koupím GT5 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 už je tu patch na ps3.. má 257MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 patch se stáhl, ale nejde server Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts