Hawkie Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Hraje to někdo přes PSN? Chtěl jsem si to koupit hlavně kvůli multiplayeru, ale vypadá to, že to moc lidí nehraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Je už nějaký klub? Můj nick je tady dole tak ať si mě případný správce klubu přidá a pošle mi request. (pokud má zájem samozřejmě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Kluby pořád nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Nevíte někdo, kde stáhnu ten patch? nemám přístup na PSN (Kmeaw) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Zdravím. K patchi musíš mít internet. Musíš být přihlášen na účet a patch se při spuštění hry automaticky stahne. KLUBY už fungují. Tak někdo nějaký založte ať máme pořádný kapitál. Zajímají mě ty bonusový auta. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ahoj jěště vám to furt píše tdu2 server not found nebo už ne??chci to vědět ptž si chci koupit ten klub co tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Dík, to vím zase tak blbej nejsem, když jsem psal kde se dá stáhnout, jde o to že jsem teď v cizině na pracovní cestě a mám jen mobilní internet ve flaschce a nedá se propojit s ps3, tak jsem si ho potřeboval stáhnout na nějakých stránkách, stahuju normálně na psxstore ale tam je pouze patch na US verzi. Tak jsem myslel jestli někdo nevíte o nějakém jiném serveru :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Ahoj jěště vám to furt píše tdu2 server not found nebo už ne??chci to vědět ptž si chci koupit ten klub co tam je Ahoj, server not found už by to psát nemělo, já jsem kluby ještě nezkoušel, ale měly by fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Dík, to vím zase tak blbej nejsem, když jsem psal kde se dá stáhnout, jde o to že jsem teď v cizině na pracovní cestě a mám jen mobilní internet ve flaschce a nedá se propojit s ps3, tak jsem si ho potřeboval stáhnout na nějakých stránkách, stahuju normálně na psxstore ale tam je pouze patch na US verzi. Tak jsem myslel jestli někdo nevíte o nějakém jiném serveru :-( Tak promiň, ale tuším že pro evropu zatím na ps-store není možnost stahovat patche. Asi budeš holt muset počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 už někdo založil ten console-forum klub nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodl83 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 už někdo vyhrál v casinu tu R8? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Já zatím ne a ani jsem se nějak na to nezaměřoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Tak jak je to s tím klubem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Ahoj právě ted mnou založen Console-forum.net CLUB tak se vsichni joinete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Já jsem v jednom klubu, kde jsou samí Češi, máme 2. level. Jestli máte zájen můžem vás přijmout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 hmm a ten svuj muzu zrusit jenom já že jo a navíc tedka jedu na velikonoce pryc takze asi az za tejden bych se mohl pridat ale pridám se rád lepsi bejt uz v trochu rozjetim nez novym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Já jsem v jednom klubu, kde jsou samí Češi, máme 2. level. Jestli máte zájen můžem vás přijmout. Já bych se taky přidal, ale těď na PS3 nějakou chvilku nebudu tak když tak potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 ještě jedna věc, blbne Vám taky někumu řazení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 no pokud na ovladaci normal trojuhelník a kolecko a na volantu jsem to nezkousel a jak ti to jako blbne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 ja hraju na volantu na tom je manual v poho, ale automat nekdi blbne, kdž se třeba chci rozjet tak třeba zařadí až o 5 vteřin později a potom přeřadí na dvojku a zase spátky na jedničku, někdy ani nezařadí a to mužu nadávat jak chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 To se mi nestává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Asi jsem jedinej, ale nějak si s tím poradím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Já jsem v jednom klubu, kde jsou samí Češi, máme 2. level. Jestli máte zájen můžem vás přijmout. Ja bych chtel prijmout, co myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Budu kontaktovat šefa klubu. Jeho PSN ID je kdyžtak sparta1514 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Budu kontaktovat šefa klubu. Jeho PSN ID je kdyžtak sparta1514 ok dikes.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts